Half-Life 2 screenshoty ve vysokém rozlišení
zdroj: tisková zpráva

Half-Life 2 screenshoty ve vysokém rozlišení

9. 5. 2003 1:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Souběžně s prvním blýsknutím v bouřce nad Prahou bylo krátce po půlnoci uvolněno embargo na informace ohledně Half-Life 2, které se dosud směly oficiálně dozvědět pouze předplatitelé amerických papírových časopisů.

Dneškem tedy skončí trochu trapné situace z období "temna", kdy zástupci Valve donucovali administrátory různých diskusních fór k odstranění příspěvků, v nichž se někteří lidé podělili o materiály o náplni hry s ostatními uživateli globálního média. Dojmy redaktorů předních amerických webů, kteří se zúčastnili novinářské prezentace nejočekávanější first-person střílečky roku, si můžete přečíst v angličtině na GameSpotu, Shacknews, GameSpy, PC.IGN, C&VG a GameMarshal a GamesRadar.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Současně s tím se do oběhu dostaly premiérové oficiální screenshoty z Half-Life 2, které jsou narozdíl od dřívějších scanů ve vysokém rozlišení a výjimečně jsme je nechali i v původní kvalitě (100-200 kb), abyste si je mohli vychutnat v celé kráse. Pravda, většinu z asi pětadvaceti kousků jste mohli vidět už před pár týdny, ale pár jich je čerstvých a za pozornost stojí i dvě vytípané obrazovky z Hammer editoru, v němž vznikají levely. Více se o Half-Life 2 naplánovaném na podzim dozvíte z preview, které je na Tiscali Games volně přístupné už 14 dnů.

jd

Nejnovější články