Gothic 2, Mistmare, Midtown Madness 3 pics
zdroj: tisková zpráva

Gothic 2, Mistmare, Midtown Madness 3 pics

25. 11. 2002 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nová várka screenshotů z Gothic 2 vám opět ukáže prostředí tohoto fantasy RPG v nejlepším světle.

Pro velké příznivce prvního dílu, kteří se už nemohou dočkat jara 2003, kdy hra vyjde v anglické verzi, doporučujeme i krátké video, které naleznete na stránkách JoWoodu. Pro ostatní je patrně jeho stahování jen ztrátou času. Příběh Gothic 2 by měl přímo navazovat na děj prvního dílu. Zajímavé také je, že si svou postavičku nenadefinujete hned na počátku, ale až postupem hraní, zhruba v jeho první hodině.

Pro milovníky RPG nabízíme ještě jedny obrázky, tentokrát však pocházejí z adventurou dotčené tajemné hry Mistmare. Vaší rolí se stane postava kouzelnického mnicha Isadora, se kterou se vypravíte do paralelního světa Evropy ve středověku. Jiný vývoj událostí způsobil i trochu tragičtější osud světa, a tak se v roce 1996, kdy do hry vstupujete, musíte potýkat nejen s všudypřítomnou mlhou, ale i s nepřátelskými stvůrami. Jak tyto souboje dopadnou, se dozvíte snad už v únoru příštího roku a časem i v české verzi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Gothic 2 galerie  ||  Mistmare galerie  ||  Midtown Madness3 galerie

Pro automobilové fajnšmekry tu máme šestici nových screenshotů z třetí verze závodů z prostředí světových velkoměst Midtown Madness. V ní se projedete ulicemi Washingtonu, Paříže a dalších metropolí, které by navíc měly být ztvárněny podle reálné současnosti. Každé ze zmiňovaných měst bude nabízet několik vlastních "příběhů", které v minulých dílech citelně chyběly, a které můžete hrát v libovolném pořadí. Vyzkoušíte si tak třeba roli taxikáře, řidiče dodávky, klasického šoféra, saniťáka, člena bezpečnostní služby, tajného agenta atd. - inspiraci v Grand Theft Auto, Driverovi nebo Mafii zde asi nikdo nezapře. Ačkoliv byl Midtown Madness 3 původně určen pouze pro Xbox, poslední informace potvrdily také chystanou verzi pro PC. O to méně byste si měli sadu skvělých "aut v letu" nechat uniknout.

kate

Nejnovější články