GlukOza: Action! - pošlete prasátka do kytek
zdroj: tisková zpráva

GlukOza: Action! - pošlete prasátka do kytek

21. 3. 2007 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vydání nové 3D akce s názvem Gluk'Oza: Action! od ruských tvůrců GFI Russia se kvapem blíží a proto si tento svérázný titul připomeňme.

Začít můžeme například návštěvou naší galerie, kam dnes přibyl pořádný nášup nových ukázek. A to jde pouze o výběr z ještě většího počtu obrázků zveřejněných na oficiálních stránkách projektu. Na všech je k vidění hlavní hrdinka, holka, která se ničeho jen tak nezalekne. Jak si můžete všimnout, servítky si rozhodně nebere, tlustá prasátka ve vojenských uniformách kropí hlava nehlava.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Gluk'Oza: Action! má sestávat z celých 12 levelů naplněných střelbou ze zbraní, pachem střelného prachu, ale i pěstních soubojů. Gluk'Oza, jak se hlavní hrdinka jmenuje, začala kariéru jako zpěvačka, ale kromě toho, že byla obdařena hlasem, je také sexy a hlavně nebezpečná. Doprovázet ji bude pár věrných přátel. Vy budete ovládat přímo ji samotnou (ostatní členové bandy budou také ozbrojeni, ale jednat budou nezávisle). K dispozici budete mít nejrůznější zbraně a když dojde k souboji kontaktnímu, budete moci vytvářet různá komba. V některých specifických situacích půjde použít i speciální super-údery, např. "gun-kata", kdy Gluk'Oza drží v každé ruce jednu pistoli a každou z nich střílí na jiný cíl.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články