Glory of the Roman Empire screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Glory of the Roman Empire screenshoty

21. 3. 2006 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

O 3D strategii Glory of the Roman Empire jsme psali v lednu a nyní se k ní objevil balík skoro třiceti premiérových obrázků.

Zároveň bylo upřesněno, že nelinární kampaň má čítat 30 misí, umístěných do 11 historicky věrně zpracovaných měst v římském impériu, které budete stavět a obhospodařovat. Na vašich bedrech spočine též vládnutí, vojsko a ekonomická prosperita, mimojiné obchodováním se sousedními zeměmi. Obyvatelé se budou moci stát experty v 50 unikátních profesích, přičemž byste měli zajistit rovnováhu mezi starší a mladší generací, jejíž vzdělání a psychická pohoda sehrají rovněž důležitou roli. Tím vším přispějete k přeměně vesnic na větší rozvinutá města a vybudování fungujícího sociálního státu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hru Glory of the Roman Empire připravuje bulharské studio Haemimont Games, které má na kontě RTS Celtic Kings, Druid King a naposledy Rising Kingdoms. O její vydání se postará trojlístek distributorů CDV, Enlight a Ascaron, kteří si pospíší a namísto původně zamýšleného podzimu by k tomu mělo dojít již v červnu 2006.
zdroj: PR, 3DGamers

jd

Nejnovější články