Firestarter, Vegas, Star Wars Galaxies
zdroj: tisková zpráva

Firestarter, Vegas, Star Wars Galaxies

30. 5. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývoj střílečky Firestarter, zasazené do nedaleké budoucnosti a vyvíjené ukrajinským studiem GSC Game World, stále pokračuje a důkazem toho jsou nové screenshoty v naší galerii.

Tento titul, jak jste se mohli dočíst už v mnoha našich předchozích zprávách, vás nechá čelit trochu netradiční hrozbě, která číhá uvnitř stroje na virtuální realitu. Stroj pojmenovaný Firestarter se porouchal a nyní je pastí pro každého, kdo se rozhodne vyzkoušet tento druh zábavy. Hráč se ujme role hráče, stroj ho uvězní a nastane boj o přežití. Dramatičnost bude podpořena i limitem stanoveným na záchranu. Když se vám do 48 hodin nepodaří uniknout, bude to váš konec.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Firestarter galerie  ||  Vegas: Make it Big galerie  ||  Star Wars Galaxies galerie

Nějaké nové ukázky na vás čekají také v galerii k chystané budovatelské strategii Vegas: Make it Big, která, jak už její název napovídá, vás nechá vyzkoušet si vybudovat a vést kasino. Na tomto titulu pracují Deep Red Games, kteří podepsali vydavatelskou smlouvu se společností Empire Interactive. Ta by hru měla vydat v září tohoto roku. Ve Vegas: Make it Big nepůjde pouze o to, poskytnout zákazníkům a hostům zábavu, ale také potřebné zázemí. Pochopitelně nebudete jediní, kdo bude v dané lokalitě provozovat stejný podnik a proto bude třeba, obstát v tvrdém konkurenčním boji, a to za každou cenu.

Na výlet do neznámých světů ukrytých kdesi v hlubinách vesmíru, vás vezmou naše další ukázky z připravované masivně multiplayerové RPG inspirované kultovní sérií Hvězdných válek - Star Wars Galaxies. Tento projekt byl zastoupen i na letošní E3 a vedl si poměrně slušně, jeden zahraniční webzín jej dokonce označil za nejlepší MMORPG výstavy. Vývoj titulu je již téměř hotov a balení i manuál je v tiskárně. Připravují se i nové oficiální stránky hry, které budou nejenom jinak vypadat, ale také obsahovat některé nové záležitosti, jako např. online verzi Holocron manuálu.

korgull

Nejnovější články