Falcon 4 Gold, Nitro Family, Ultima X
zdroj: tisková zpráva

Falcon 4 Gold, Nitro Family, Ultima X

24. 11. 2003 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Titul Falcon 4 Gold: Operation Infinite Resolve patří do rodiny 3D simulátorů.

Pochází z dílen vývojářského týmu Force 12 Studios a jeho vydání se očekává v nejbližších týdnech. Oficiální stránky hry jsou momentálně v rekonstrukci, jestli vás však tento projekt zajímá, navštivte naši galerii, kde jsou k vidění nové screenshoty v nízkém rozlišení. A pokud by vám ani ty nestačily, stáhněte si nové video (2,5 MB nebo 14 MB, WMV), které naleznete v sekci downloadů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Falcon 4 Gold galerie  ||  Nitro Family galerie  ||  Ultima X: Odyssey galerie

Už více než rok pracuje korejské studio Delphi Eye Entertainment na svém novém díle s názvem Nitro Family. To je postaveno na stejném enginu, jaký poháněl i střílečku Serious Sam. Také Nitro Family bude velmi akční, inspiraci tvůrci hledali v herních klasikách 80. let od Namco nebo Capcomu, ale také béčkových filmech a filmech od Q. Tarantina a R. Rodrigueze. Dvaceti levelů, které má hra přinést a v jejichž rámci si vyzkoušíte řadu různých zbraní i vozidel, se dočkáte až v příštím roce.

V dílnách Origin Systems se rodí nová legenda světa Ultimy Online v podobě masivně multiplayerové Ultima X: Odyssey. Do kouzelné virtuální reality, kterou vám tento titul zprostředkuje, můžete nahlédnout v naší galerii, kde jsou k vidění nové ukázky. Svět, který tak navštívíte, se jmenuje Alucinor a slibuje spoustu velkých dobrodružství, bitvy i fantastická stvoření, s nimiž se můžete seznámit buď sami nebo spolu s přáteli, budete-li chtít. Ultima X: Odyssey by měla být vypuštěna na začátku příštího roku a kolik budou činit měsíční poplatky (včetně slevy pro hráče Ultimy Online), se dozvíte v aktuální novince na HomeLanu nebo v interview na GameSpotu.

korgull

Nejnovější články