Dragon's Lair 3D, Robin Hood, Shrouded Isles
zdroj: tisková zpráva

Dragon's Lair 3D, Robin Hood, Shrouded Isles

20. 10. 2002 19:53 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nedělní výčet aktualizovaných galerií začíná Dragon's Lair 3D od UbiSoftu, předělávka klasické arkády z roku 1983 do nového hávu, který svou kreslenou grafikou potěší už v listopadu hráče na všech platformách (PC, Xbox, PS2, GC).

Příběh bude stejný jako v originálu na automatech - tzn. jako nebojácný rytíř Dirk budete muset zachránit princeznu Daphne, kterou uvěznil zlý drak Singe ve středověkém hradu čaroděje Mordroca. Nové technologie však umožnily vývojářům z DragonStone řadu vylepšení, z nichž nejdůležitější je volnost pohybu a mnohem větší škála pohybů, které se svým hrdinou budete moci provádět. Vedle toho byly podstatně rozšířeny herní lokace: zhruba třetinu z 18 levelů navštívíte vůbec poprvé a celková doba nutná k dohrání prý přesahuje třicet hodin.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Dragon's Lair 3D galerie  ||  Robin Hood galerie  ||  Camelot: Shrouded Isles galerie

Nové přírůstky můžete nalézt i v galerii patřící hře Robin Hood: Defender of the Crown, což je také remake staré známé klasiky, tentokrát z Amigy a Atari ST. Tato strategie s akčními prvky od Cinemaware bývá kvůli podobnému názvu často zaměňována s taktickou strategií od Spellboundu, ale pokud se podíváte na nové obrázky, hned pochopíte, že půjde o něco trochu jiného, i když ze stejného období anglické historie (více informací zde). A nakonec tu máme i sadu velmi pěkných screenshotů z prvního datadisku Shrouded Isles pro úspěšné MMORPG Dark Age of Camelot, které se tento týden objevily na jeho oficiálních stránkách. Na nich neuvidíte pouze romantický západ slunce v přístavní vesničce Knarr, ale také nově přidaný hybernijský ostrůvek v mystické zemi Hybernia nebo nové postavy za Valkyny, což jsou prehistorické bytosti s primitivní magií. Více se o Shrouded Isles dočtete třeba tady nebo tady.

jd

Nejnovější články