Divoká jízda s Test Drive Unlimited
zdroj: tisková zpráva

Divoká jízda s Test Drive Unlimited

8. 4. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nemáte na Lamborghini, ale přesto byste si chtěli vyzkoušet, jak se řídí? Pak vám nezbude než si počkat na vydání titulu Test Drive Unlimited společností Atari a Eden Games, kde se to těmito, ale i jinými vozy bude jen hemžit.

Dokončení hry se předpokládá koncem jara, takže nebudete čekat nijak dlouho. Test Drive Unlimited však nebudou jen tak obyčejné závody. Kromě toho, že vám nabídne požitek z jízdy v mnoha různých typech aut (chybět ale nebudou ani motorky), přenese vás zároveň ještě do atraktivního prostředí Havajských ostrovů. Ale ani to není vše.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Test Drive Unlimited je totiž hrou o životním stylu milovníků rychlých kol. Je to projekt mnohem většího měřítka. Přímo masivního. Je to úplný virtuální svět, se stovkami kilometrů silnic, obchody, garážemi, byty, kluby a vším, kde by se hráči mohli setkávat, obchodovat, dojednávat závody, atd. Předevčírem vyšlo na stránkách magazínu HEXUS preview verze pro Xbox 360, kde se toho můžete o této hře dozvědět více. Vyplývá z něj každopádně jediné, a to, že je nač se těšit. Ovšem to už naznačují jen samotné obrázky v naší galerii.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články