Detaily o Call of Duty: United Offensive
zdroj: tisková zpráva

Detaily o Call of Duty: United Offensive

17. 4. 2004 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Práce na prvním datadisku Call of Duty: United Offensive začaly prý již v září 2003, tedy ještě dříve než se do světa dostala původní hra, která později zaznamenala opravu velký úspěch a získala spoustu ocenění "Hra roku".

Singleplayerová kampaň přídavku bude rozdělena do tří částí a opět si v nich budete moci postupně zahrát za Brity, Američany i Rusy. Kampaně za jednotlivé národy na sebe přitom nemají přímo navazovat, každá bude mít svůj jasně daný začátek i konec.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Přídavek se prý zaměří hlavně na velké a intenzivní bitvy, mimojiné se můžete těšit třeba na bitvu u Kurska (1943), tedy největší tankový konflikt 2. světové války zdokumentovaný na nových artworcích. Chybět nebudou ani nové zbraně, případně jejich rozšířené herní možnosti, například možnost rozmísťování středních kulometů na libovolné pozice. Multiplayer bude obohacen třemi novými mody, zmíněny byly Tank Battle a Domination. V Tank Battle - jak již název napovídá - budete moci přímo ovládat tanky, čímž se značně rozšíří možnosti hry. Jako vyvážení v tomto modu narazíte na zbraně 88mm flak cannon nebo bazooku.

Změn se prý dočká i grafika, tvůrci slibují například přepracovaný částicový systém. Všechny exploze a efekty budou vypadat daleko lépe, nově se objeví i efekty počasí jako sníh nebo déšť. Co se týče odhadované herní doby, neposkytli zatím vývojáři žádná čísla. Na přídavku už nepracují, jako v případě originálu, Infinity Ward (které pohltil Activision), ale Gray Matter Studios, stojící například za Return to Castle Wolfenstein. S vydáním Call of Duty: United Offensive počítáme letos na podzim.
zdroj: IGN

kate

Nejnovější články