Darwinia - nová hra od Introversion Software
zdroj: tisková zpráva

Darwinia - nová hra od Introversion Software

25. 8. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářská společnost Introversion Software, kterou před necelými třemi lety "proslavila" hackerská simulace Uplink, nyní pracuje na svém dalším unikátním projektu - akční strategické hře s názvem Darwinia.

K jejímu vydání by mělo dojít někdy na začátku příštího roku. Darwinia bude představena na letošní EGN (European Games Network) v Londýně, na stánku společnosti Pinnacle Software. Bude tam k dispozici dokonce její hratelná verze. Zda se dema dočkají i lidé, kteří nebudou mít možnost EGN navštívit, není v tuto chvíli jasné. Zatím se tedy budete muset spokojit pouze s několika prvními screenshoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Darwinia má kombinovat prvky rychlé akce se strategickým plánováním boje. Pokud vás poněkud zaskočilo její grafické provedení, je to tím, že tvůrci sáhli po stylu retro z 80. let minulého století a nechali se inspirovat klasikou jako je Tron nebo Defender. Příběh titulu pojednává o jakýchsi kočovných skřítcích, kteří se ocitli zachyceni v moderním 3D světě. Darwinia je surrealistickým místem obývaným ikonickými skřítky z videoher uplynulých dvaceti let. Je to svět zmítaný válkou a na pokraji sebe-destrukce. Zvlášť pak v momentě, kdy dojde k obležení kdysi mírumilovných Darwinianů Rudým virem... Více se o této hře dozvíte na jejích oficiálních stránkách.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články