Další ukázky z CS: Condition Zero
zdroj: tisková zpráva

Další ukázky z CS: Condition Zero

3. 2. 2003 11:31 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Osudy singleplayerové podoby Counter-Striku jsou více než pohnuté - několik zpoždění, výměna vývojářů, změny v herní koncepci.

Pokud se děsíte, co jsme se o Condition Zero dozvěděli tentokrát, můžete být výjimečně klidní, protože dnes nabízíme pouze několik nových screenshotů. V aktuálním preview na webu německého GameStaru se jeho autoři zabývali vyšší kvalitou současné grafiky a poznámky padaly i na adresu nových animací pohybů, které jsou prý přirozenější a méně trhané. Alespoň na první pohled to vypadá, že odstavení Gearboxu na vedlejší kolej nebylo zas tak špatným tahem, i když pravdu ukáže až finální verze hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jak jsme se zmiňovali již dříve, do Condition Zero přibudou takové hračky jako špionážní kamera, se kterou je možné mrknout se za roh, radiově ovládané bomby a co slyšíme prvně, tak i potápěčský šnorchl pro akce pod vodou. Rozloučíme se ale s Molotov cocktaily i plynovými granáty.

Akce by vás měly během dvaceti misí zavést do USA, Ruska, na Blízký východ i do států Jižní Ameriky, kde jsme si ukazovali scénář mise z Kolumbie. Vaše role se bude pokaždé měnit stejně jako zápletky, dá se tedy říct, že hra nebude obsahovat žádný souvislý příběh. CS: Condition Zero by mělo konečně vyjít v červnu 2003, tedy zhruba ve stejném čase, kdy světlo herního světa spatří jiný, a též poměrně napjatě očekávaný titul od Ritual Entertainment - Star Trek: Elite Force 2.
zdroj: GameStar.de

kate

Nejnovější články