Counter-Strike: Condition Zero na obzoru?
zdroj: tisková zpráva

Counter-Strike: Condition Zero na obzoru?

20. 11. 2003 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Trpělivost růže přináší...

Tak nějak by se dal shrnout přístup společností Valve a Sierra s jejich projektem Counter Strike: Condition Zero. Jenže podle toho by už fanouškové 3D akcí museli být keříčky královen květin obrostlí až hrůza. Tento titul byl totiž nesčetněkrát odložen a tak nějak ani není moc jasné, na co vývojáři mysleli v říjnu, když oznamovali prostřednictvím jistého diskusního fóra, že je hra už hotova a v obchodech bude k dostání 18. listopadu. A... nebude, to už vám nyní mohu říci zcela přesně.

Nicméně, podle nejnovějších informací, je Counter Strike: Condition Zero, resp. jeho anglická verze, skutečně už hotov a odeslán do lisovny. Tým Valve prý ještě ale dokončuje různé další cizojazyčné verze, které by chtěl do konce tohoto týdne rovněž odeslat vydavateli. Tentokrát jsou však všichni opatrnější v určování termínu, kdy se hra objeví na pultech obchodů a tvrdí, že o tom Sierra ještě nerozhodla (nicméně skoro identický Counter-Strike pro Xbox se už začal v USA prodávat). Takže se nechme překvapit a dále obrůstat růžemi. Aby vám to čekání lépe utíkalo, přinášíme vám z CS:CZ pár nových ukázek:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Counter Strike: Condition Zero bude v sérii výjimečný tím, že bude obsahovat single-player. Těšit se můžete nejen na kampaň Tour of Duty o 18 misích, jejichž základ byl přejat z online her, ale také na 12 misí v části hry zvané "Deleted Scenes". Těchto 12 misí bude propojeno příběhem, na nějž budou navázány i úkoly, které budete plnit. I když je titul jinak silně zaměřen na multiplayer, setkáte se v této verzi navíc ještě s boty, kteří budou jednat a reagovat podle informací, které získají od lidského hráče. Co se týče dalších vylepšení a novinek, můžete očekávat nové zbraně a další předměty sloužící k lepšímu vyvážení hratelnosti nebo pro specifický ráz hry. V Tour of Duty tak například objevíte "Shield Gun", "Galil", "Famas rifles"; ve Deleted Scenes zase třeba dálkově ovládaných bomb, speciální kameru nebo plamenomet, atd.
zdroj: ShackPC.IGN

korgull

Nejnovější články