Command & Conquer 3: Tiberium Wars
zdroj: tisková zpráva

Command & Conquer 3: Tiberium Wars

18. 10. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Command & Conquer 3: Tiberium Wars je první novou kapitolou úspěšné real-time strategické ságy po více než třech letech odmlky a EA, pod jejíž hlavičkou hra vzniká, v ní má zájem hráčům představit některé nové nápady.

Zároveň je zde ale také snaha zachovat věrnost kořenům série. My vám dnes můžeme představit osm nových a moc pěkných screenshotů v naší galerii, z nichž jeden je ukázkou uživatelského interfacu. Ten je prý dobrým příkladem vyváženosti mezi klasikou a novým pojetím. Fanouškům původních her přijdou jistě některé jeho prvky dosti povědomé (postranní nabídka). Vývojáři každopádně slibují, že bude přátelský, intuitivní a snadno použitelný pro nováčky, zatímco hardcore hráčům poskytne obrovskou moc a flexibilitu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V samém jádru tedy UI Command & Conquer 3 sestává z tradičního C&C postranního menu s kontextovými informacemi a ovládáním prvků ala Generals. Hráč tak bude mít možnost kdykoliv a kdekoliv kontrolovat produkci všech struktur, aniž by bylo třeba některou z nich předem označit; rozdávat upgrady jednotkám a využívat jejich technické schopnosti. Ve svém deníčku zveřejněném před pár dny na Gamespotu, kde najdete i podrobný popis jednotlivých částí UI, vývojáři uvedli, že si s ním hráli několik měsíců a i ty nejoddanější příznivce C&C z jejich řad prý nový interface o svých výhodách jasně přesvědčil.

korgull

Nejnovější články