Codename: Panzers, City of Heroes, Project Freedom
zdroj: tisková zpráva

Codename: Panzers, City of Heroes, Project Freedom

17. 2. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Minulý prosinec se vývojáři Stormregion rozhodli s požehnáním CDV zvýšit počet polygonů modelů postav vojáků v jejich nadcházející hře s názvem Codename: Panzers z 500 na 3 300.

Rozdíl je více než zjevný, o čemž se můžete přesvědčit na oficiálních stránkách, kde je k vidění obrázek s původním 550polygonovým modelem, který se tažením ikony pod ním promění v nový, mnohem realističtější a detailnější 3300polygonový model. Hra má být hotova v první polovině tohoto roku. V naší galerii můžete objevit pár nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Codename: Panzers galerie  ||  City of Heroes galerie  ||  Project Freedom galerie

Město Paragon City už z našeho zpravodajství určitě znáte. Do jeho ulic se dostanete ve hře City of Heroes, kde se to bude jen hemžit nejrůznějšími superhrdiny, ale i superlotry. Takovým superhrdinou se budete moci stát i vy. V prvním vydání hry totiž nebude ještě možné stanou na straně zla. A aby byl superhrdina opravdu super, musí ovládat nějaké supersíly. Některé z nich vám představují nové ukázky v naší galerii. Konkrétně jde o brnění ze síry (při jeho aktivaci se hrdina obalí vrstvou magmatu a stane se tak odolným vůči ohnivým i ledovým útokům), ohnivý meč (účinná zbraň s planoucím ostřím) a totální ovládnutí (učiní nepřátele naprosto bezmocné a neschopné se bránit).

Project Freedom (v Polsku známý jako Starmageddon 2) vyvíjený společností City Interactive, opět po delší době obohatil naši galerii o sadu nových obrázků. Jde o vesmírnou akci, v níž zaujmete roli pilota vesmírného korábu. Hra má obsahovat kampaň o 20 misích (plus samostatný tutoriál), v jejichž rámci budete moci podrobněji poznat naši sluneční soustavu, vytvořenou na základě aktuálních skutečných známých dat.

korg

Nejnovější články