Chovatelem draků v Dragonfarm
zdroj: tisková zpráva

Chovatelem draků v Dragonfarm

5. 4. 2002 15:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Velice zajímavá strategie se rýsuje v dílně Soft Enterprises, která se vývojem her zabývá už od roku 1991 a v současné době pracuje ještě na několika dalších titulech, mmj.

na Highland Warriors. Podle jejich vlastních slov je nové dílo s názvem Dragonfarm simulací obchodování a krmení s prvky budovací strategie a principy Pokémonů ;) No nezní to přinejmenším originálně? A když si k tomu přimyslíte, že se tato hra bude odehrávat ve fantasy světě - říši zvané Alterica, kde se prohání spousta dravých a stále hladových draků... Slibně vypadají také první obrázky, které si dnes můžete prohlédnou v naší galerii.

Ve světě, do kterého Vás Dragonfarm přivede, nebude lehké přežít. A to nejen kvůli zeměpisným podmínkám. Samozřejmě jsou zde bujné louky, vzrostlé lesy, ale nebezpečí na Vás čeká rovněž ve zrádných bažinách i nekonečných pouštích. Jako chovatel draků se budete muset na základě vlastních znalostí a schopností vypořádat s počítačovými oponenty. Ti Vás budou ohrožovat svými chovatelskými úspěchy - perfektními draky, s nimiž se budou muset ti Vaši svěřenci v soubojích utkávat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Soft Enterprises pro tuto hru využili vlastní 3D technologii, která kromě velmi pěkné a detailní grafiky podporuje také dost speciálních efektů. Chybět nebude ani multiplayer (LAN, Internet). Atmosféru budou prý vkusně doplňovat i zvuky a hudba. Vydavatelem se stane společnost Blackstar Interactive GmbH.
zdroj: BluesNews Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články