Cellfactor: Revolution předvedena na CES
zdroj: tisková zpráva

Cellfactor: Revolution předvedena na CES

10. 1. 2007 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už letos na jaře by se měla z dílen společnosti Artifical Studios vykulit nová multiplayerová first-person střílečka Cellfactor: Revolution, využívající technologii AGEIA PhysX.

Tento titul, jehož aktuální "build" bylo možné shlédnout na veletrhu CES, vám dnes můžeme připomenout několika novými ukázkami v naší galerii. A když už byla nakousnuta ta prezentace hry na CES, redaktor magazínu Firingsquad tam byl a také stihl podat hlášení svým čtenářům. Onen "build" (s jedním levelem) podle něj odrážel stále ještě alfa fázi vývoje, přesto prý obsahoval oproti demoverzi vydané v době uvedení PhysX hardwaru na trh (březen 2006) několik novinek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Prezentace zahrnovala herní úroveňl odehrávající se ve venkovním prostředí, kde se měl hráč možnost střetnout s boty bojujícími proti jemu i ostatním s využitím nejen zbraní, ale i speciální psionických sil, jako je např. telekineze. Efekt těchto sil byl prý působivý. Zvlášť když zapříčinil rozhození spousty objektů (barelů, krabic, trubek, atd.) po okolí. Dále tu bylo možné vidět v akci několik typů řiditelných vozidel/bojových prostředků - džíp ala Halo, vznášející se mech a bitevní mech střílející rakety. Celkově prý se projekt jevil zajímavě. Plná verze by jinak měla mít pět levelů.
zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články