Brothers in Arms obsadí i Wii a DS
zdroj: tisková zpráva

Brothers in Arms obsadí i Wii a DS

5. 4. 2007 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Podobně jako jiná značka od Ubisoftu – Far Cry – budou i Brothers in Arms okupovat next-gen konzoli od Nintenda, ale aby toho nebylo málo, taktickou likvidaci nacistů si užijete též na DS.

Handheldová verze s lehce neoriginálním podtitulem „DS“ by měla vyjít již toto léto (tedy stejně jako dlouho očekávaný Hell’s Highway), ale kromě tří premiérových screenshotů je to tak vše, co vám o ní můžeme na základě oficiálních materiálů říci. Obrázky demonstrují, že byste se při druhoválečných akcích měli podívat jak do notoricky známých vesniček, tak někam na poušť a zasněžené pláně. Samotná hra se bude samozřejmě odehrávat pouze na horním displeji, dole dostanete k nakouknutí inventář a pomineme-li ukazatel zdraví, tak i celý HUD.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pro majitele Wii je chystán titul Double Time, o němž toho již víme z tiskové zprávy více a to i včetně data vydání – konec roku. Ve hře se opět vžijete do rolí starých známých vojáků jménem Matt Baker a Joe Hartstock, v jejichž kůži si projdete jednatřiceti levely. Časově bude dění zasazeno někam okolo slavného dne D a pokud jste v Normandii někdo v té době náhodou byl, oceníte přesné převedení tamních míst do hry a to za pomoci hromady tehdejších fotek, mapek, reportáží a i konzultaci s plukovníkem Johnem Antalem. Tvůrci z Gearbox Software slibují i značně pokročilou umělou inteligenci a aby toho nebylo, Wii ovládání prý převede celou záležitost do zcela nové dimenze. Tak, teď již jen doufat, aby to nebyla stejná dimenze, v níž skončil zmiňovaný Far Cry...
zdroj: PR, GamePress

moolker

Nejnovější články