Bloodline - novinky o vydání, obrázky a nahrávka
zdroj: tisková zpráva

Bloodline - novinky o vydání, obrázky a nahrávka

10. 12. 2004 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ústřední kriminální policie pátrá.

Tak nějak jsme si připadali tento týden při snaze zjistit odpovědi na otázky, které jsme si položili v pondělí v souvislosti se zprávou o dokončení Bloodline. Co jsme vypátrali? Hra u nás vyjde v kompletní české verzi (včetně dabingu) v polovině prosince a za krabici s tímhle obalem po vás v obchodě budou chtít 799 Kč (na GameShopu 749 Kč). O prodej v ČR se postará Cenega, ale marketing (např. reklamy v rádiích) zajišťují samotní Zima Software.

Jejich zástupce Pavel Neužil na náš dotaz uvedl, že ve světě má Bloodline více vydavatelů podle regionů. Z nich jmenoval UbiSoft (=pro nás velké překvapení) nebo Octagen, se kterými již byly uzavřeny smlouvy (s Activision a dalšími se prý nyní jedná), ale jejich požadavkem je dokončení hry. Z toho není těžké vydedukovat, že anglická verze zřejmě ještě hotova není, nehledě na fakt, že žádný z těchto vydavatelů ještě Bloodline oficiálně neoznámil. Na druhou stranu, od distributora Micro Application už je v provozu francouzská oficiální stránka (thx fansite), kde si za hudebního doprovodu můžete v pěkném designu prohlédnout artworky či animace nepřátel. Rovněž tam jsou uvedeny minimální hardwarové nároky, které zní: Pentium III 1 GHz, 256 MB RAM, 32 MB 3D grafická karta, DirectX kompatibilní zvukovka, Windows 98SE/ME/2000/XP a 800 MB volného místa na disku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Bára Veselá z Cenegy nám včera poslala velký balík obrázků, které obdržela od Zima Software, avšak jak se ukázalo při důkladném srovnání s naší galerií, většina z nich byla pár let stará a těch "nových" přibylo jen deset. Podle nich nevypadá tento survival-horor úplně špatně a je z něj cítit podobná atmosféra jako v Silent Hillu, se kterým má shodný také důraz na adventurní prvky. Zkoušeli jsme sehnat i nějaké to video z aktuální verze hry, ale bohužel jsme neuspěli. Pokud tedy chcete ihned spatřit Bloodline v pohybu, musíte zatím vzít zavděk kraťoučkou nahrávkou (2 MB, DivX) z televizního pořadu GamePage. Kvalita videa pořízeného digitálním fotoaparátem přáteli z GameCentra je sice mizerná, ale jak se říká, lepší než nic. Na kompletní reportáž v dobré kvalitě a screenshoty z české verze hry se těšte o víkendu.
zdroj: vlastní zpráva

jd

Nejnovější články