Blitzkrieg II a Rolling Thunder v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Blitzkrieg II a Rolling Thunder v obrazech

9. 11. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro příznivce RTS série Blitzkrieg společnosti Nival Interactive tu dnes máme hned dvojitou dávku nových obrázků - jedna pochází z připravovaného pokračování válečné ságy ve hře s názvem Blitzkrieg II, druhá z datadisku k prvnímu dílu, s podtitulem Rolling Thunder.

Začněme tedy rovnou tou první, větší sadou. Blitzkrieg II má hráčům přinést čtyři kampaně - za SSSR, Velkou Británii, USA a Německo. V těchto zhruba 110 misích zahlédnete více než 270 autentických bojových jednotek. Oproti předchozímu dílu bude Blitzkrieg II nabízet mnohem více strategických a taktických možností. Je postavena na zdokonaleném Enigma Enginu umožňujícím, že se hra bude odehrávat v plně interaktivním 3D prostředí s přesně odpovídajícími systémy zorného i palebného pole. Chybět samozřejmě nebude ani multiplayer a těšit se můžete i na editor map a modů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Blitzkrieg: Rolling Thunder je datadiskem k úplně první hře, přinášející osm nových misí, nová bojiště, taktické možnosti, zdokonalenou hratelnost, nový systém kampaně založený na zvláštním hodnocení obzvlášť náročných úkolů, nové budovy i jednotky a mnoho dalšího, o čem se můžete dočíst na oficiálních stránkách titulu. Když už tam náhodou budete, nezapomeňte navštívit speciální sekci galerie, kde je k vidění nový interaktivní ukázka.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Blitzkrieg: Rolling Thunder má vyjít v Evropě příští týden (nejdříve v Německu a Francii - 15. 11., poté i v Británii - 19. 11.), do Ameriky dorazí až na konci listopadu. Už teď se však objevila první recenze, která tento addon hodnotí kladně - IC-Games 83 %. Blitzkrieg II by se měla podle oficiálních stránek vydavatelské společnosti CDV objevit v prvním čtvrtletí příštího roku. Blíže datum zatím určeno nebylo, každopádně je to o něco později, než se původně plánovalo.
zdroj: GamersInfo

korgull

Nejnovější články