Age of Mythology opět v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Age of Mythology opět v obrazech

4. 9. 2002 15:46 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Oproti dřívějšímu jednomu obrázku za týden zvýšili Ensemble Studios frekvenci vypouštění nových screenshotů ze své nadcházející real-time strategie Age of Mythology, která bude zřejmě jedinou potenciální konkurencí pro Warcraft III v hlasování o nejlepší hru roku v tomto žánru.

Jak jsme vás informovali nedávno, plná veze AoM se trochu opozdí a spatříme ji nejpozději o Vánocích.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jestli jste se zrovna vrátili z prázdnin a usedli po delší odmlce k internetu, vřele doporučujeme k přečtení první dojmy, které Félie nasbírala z hraní alphaverze Age of Mythology:
    Hlavní silou a něčím zcela novým jsou v Age of Mythology kouzla. Můžete vykouzlit prakticky všechno. V závislosti na civilizaci a na Bohu, se kterým jste postupovali do dalšího věku, se vám v horní části obrazovky ukáže kouzlo, které můžete použít a to jak kouzla ekonomická, tak i uzdravovací a bojová. U Vikingů si můžete od samého počátku například vykouzlit zlatý důl přímo u Towncentra (tedy u jakési hlavní budovy, kde se vám vyrábí dělníci a hrdinové), což je nespornou výhodou. Nebo si můžete vykouzlit magnet na zvířátka a všechna „použitelná“ zvířata přijdou až k vám na porážku... [více]
Pokud by ani to nestačilo k načerpání informací o hře, nezbývá mi než vás odkázat na dvě kvalitní fansite v češtině, které sídlí tady a tady.
zdroj: homepage

jd

Nejnovější články