Adventura Nibiru od tvůrců Posla Smrti
zdroj: tisková zpráva

Adventura Nibiru od tvůrců Posla Smrti

20. 4. 2004 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nibiru: Messenger of the Gods je název chystané adventury, na které pracují tvůrci Posla Smrti, české studio Unknown Identity.

Podle německého Adventure-Treff však Nibiru nebude úplně novou hrou, nýbrž jen modernější předělávkou Posla Bohů, který byl vydán již v roce 1998 (pouze v češtině). Příběh se ale od toho originálního liší - hlavní postavou je totiž Čech Martin Holan, který studuje jazyky a archeologii na francouzské univerzitě. Hra začíná, když se Martin na žádost svého strýce, profesora Wilda, vrací do Čech, aby se prozkoumal podivný tunel z 2. světové války, náhodou odhalený při stavbě dálnice. Když ale přijede do Prahy, zjistí, že strýcova přítelkyně, se kterou se zde měl sejít, je mrtvá - někdo ji totiž zabil v jejím bytě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Tak začíná dobrodružství, které Martina zavede až na opačný konec světa - k mayským pyramidám. Celkově hra nabídne kolem 80ti lokací a seznámí vás s asi třicítkou postav. Co se týče herního stylu, opět půjde o point-and-click adventuru, která navíc znovu zužitkuje engine z Posla Smrti. Tvůrci slibují intuitivní ovládání i přehledné rozhraní. Rozlišení hry se údajně zvýší na 1024x768 a opět bychom se měli dočkat též různých dramatických efektů počasí. V naší galerii si můžete prohlédnout 5 prvních ukázek.

kate

Nejnovější články