Hitman: Blood Money - návod 3.část
zdroj: tisková zpráva

Hitman: Blood Money - návod 3.část

2. 7. 2006 0:00 | Návod | autor: Redakce Games.cz |

V návodu včetně alternativních cest pro 6.-9. misi oslavíme s holohlavým zabijákem Štědrý den, necháme se povozit na luxusním parníku po řece Mississippi a také se staneme svědky nešťastného svatebního obřadu.

Autor: McMichal
Publikováno: 2.července 2006

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Řešení 1.-3. mise: v 1.části návodu
Řešení 4.-6. mise v 2.části návodu

Mise 7: You Better Watch Out...

Úkoly
- Zabít Lorna de Havillanda
- Zabít Chada Binghama Jr.
- Získat videozáznam
- Uniknout z oblasti

Nápověda
- Tento rok neočekávejte žádné dárky.
– Santa to tentokrát přehnal s pitím.
- Barman ví, jak zdejší smetánce zlepšit náladu.
- Číšníci se často v šatnách sprchují.
- Dokonce i malý otravný psík má rád klobásy.
- Z prosklené vířivky je to dolů ze srázu nějakých 70 stop výšky.
- Ve vyšší společností jdou ozdobené nápoje rychle na odbyt.
- Ve fotoateliéru je nainstalována velmi těžká světelná výbava.
- Lorne má najatého bývalého amerického pilota bojové helikoptéry.

Obyčeje cílů
- Lorne de Havilland se svým malým roztomilým pejskem pobývá ve studiu, kde má také svou ložnici a pracovnu zároveň. Rád chodí na čerstvý vzduch na svůj balkón a také kontroluje vedle ve studiu, jak pokračuje focení dívek na vánoční kalendář. Ačkoliv ho do studia doprovází ochranka, do svého pokoje už vstupuje sám, respektive se svým neuvěřitelně čilým bělosrstým pejsánkem.

- Hned na první pohled znuděný Chad Bingham Jr. je synáčkem zbohatlíka, a tak jeho celodenní práce spočívá v popíjení nejdražšího alkoholu ve vířivce se spoře oděnými děvčaty. Jedna z nich se ho stále snaží vylákat z vody do jednoho z luxusních apartmá, ale protože je Chad v opravdu mrzuté náladě, nedaří se jí to.

Obrázek zdroj: tisková zpráva
klikněte na náhled pro zobrazení mapy ve vysokém rozlišení

Ideální cesta
Z mola se vydejte k výtahu, který vás vyveze o patro výše (ulehčíte si práci, pokud k výtahu přistoupíte z boku a kamera vás tak nezaznamená). Vejděte do budovy a na konci levé chodby před schody vstupte do dveří pro personál (připevněná cedule „Staff Only“), jakmile z nich vyjde strážný. Zahněte doleva do kuchyně a ze stolu seberte klobásu. Nyní se vraťte ke vstupu do budovy a zamiřte do baru přímo k barmanovi, se kterým se pusťte do rozhovoru. Nabídne vám lahvičku afrodiziaka, kterou na oko bezmyšlenkovitě seberte a lstivě ji použijte na drink hned vedle na pultu (chodí ho sem dávat jeden z číšníků a brát ven Chadovi k vířivce). Jakmile se Chad napije, probudí se v něm chtíč a už rozhodně nebude odmítat pozvání na společně strávené chvíle se sexy dívčinou v plavkách.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Následujte pár okolo zadního bazénu do chodby (vstupte teprve, až když odejde stráž). Na rohu s květinou projděte malým vodopádem, na jehož druhé straně nadopujte sedativy fotografa sedícího k vám zády (skrze pramen padající vody nejprve sledujte, zda naproti němu nehlídá strážný, který se občas dívá jeho směrem). Tělo odtáhněte mezi oba vodopády a navlečte si jeho šaty. Teď se vydejte k nedalekému pokoji, kam mladý pár zašel. Můžete buď počkat, než oba vyjdou ven (volnou chvilku si můžete zkrátit nahlédnutím do klíčové dírky, kde se odehrává namlouvací taneček), anebo je otevřením dveří vyrušit a odejdou ihned. Následně sledujte Chada, který po schodech půjde až Obrázek zdroj: tisková zpráva k balkónu, ze kterého ho shoďte.

Vraťte se přes vodopád do části, kde jste nadopovali fotografa a zde zahněte doprava k výtahu, který vás odveze do studia. Stařík se vždy chodí dívat přímo na plac, kde se fotí dívky ve vánočních sexy oblečkách, odtud se vždy vrací do své ložnice, přes kterou prochází až k balkónu. Stačí ho nenápadně následovat, vyhnout se bodyguardovi, který jde na obhlídku jinam, hodit jeho psovi vypečenou sedativy napuštěnou klobásku a jakmile to psíka složí, shoďte jeho pána z balkónu. Důležité je, abyste ho neshodili dříve, než uspíte psíka a zároveň, aby psík v mdlobách nevytuhnul někomu na očích.

V patře se studiem ještě zamiřte do počítačové místnosti, která se nachází hned na druhé straně chodby od ložnice. Zde vezměte ze stolu videokazetu s důkazem, po které váš klient tak prahne. V místnosti je sice jeden strážný, ale často se otáčí ke zdi, a tak vám půjde kazetu odcizit bez větších problémů (nesmí vás ovšem spatřit, jak po ní saháte). Všechny úkoly jsou tak splněny a proto se můžete vrátit výtahem do prvního patra pro svůj původní oblek za vodopádem. Pak vyjeďte výtahem zpět na molo (dejte si znovu pozor na kameru, až budete vystupovat) a naloďte se na luxusní mořský koráb.

- Pokud vás zachytila některá z kamer na začátku, pak její záznam získáte ve druhém patře sídla, kam vede cesta po schodech pro personál vedle sousedícího baru. V místnosti je strážný, kterému stačí zhasnout světlo, aby vám umožnil krádež kazety.

Alternativní cesty:

1) Neviditelný
Z mola se vydejte vpravo podél zábradlí, až do jeskyně, před jejímž vstupem hlídá kamera (jejímu zachycení se vyhnete, pokud projdete vchodem po pravé straně v době, kdy je kamera otočená na druhou stranu). Uvnitř vyčkejte na červeně ošaceného strážného, než skrze okno uvidíte, že si jde k automatu s pitím něco koupit. V tu chvíli vnikněte tiše dovnitř (nemusíte se plížit, ale nesmíte ani běžet) a hned vedle okna stiskněte červené tlačítko, čímž deaktivujete pohybové senzory ve vchodu. Nemáte ale moc času, tudíž je třeba rychle deaktivovanými paprsky nepozorovaně proběhnout, než je znovu strážný zapne.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Za paprsky je výtah, kterým vyjeďte na patro pro personál. Jakmile bude chodba prázdná, rychle jděte naproti ke dveřím zhasnout světlo a poté přeběhněte ke dveřím nalevo u vchodu. Zde trpělivě vyčkejte, než vyjdou dva strážní. Jakmile půjdou k vypínači, vnikněte do šaten a skrze ně pokračujte do sprch, kde se sprchuje číšník. Kus od něj leží jeho šaty, které si navlékněte (obrázek). Jděte ještě do vedlejší místnosti se strážným na židli, a dokud jsou otevřené dveře, seberte z bedny pistoli a rychle ji schovejte do saka.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Vyjděte nyní ven a po ochozu těsně u skály přelezte na druhou stranu na balkón. Zde vytáhněte vypůjčenou zbraň a vystřelte na spodek proskleného bazénu (obrázek), pistole se vzápětí zbavte vrhem z balkónu. Odtud pokračujte po schodech až do chodby s vodopádem, projděte skrz něj a na křižovatce zahněte doprava ke dveřím se dvěma strážnými. Jeden z nich vás prohledá a protože jste se zbraně zbavili, nic nenajde a vpustí vás k výtahu vedoucímu do studia, kde je vaše druhá oběť.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Běžte do ateliéru, kde se zrovna fotí dívky ve vánočních sexy oblečcích a za plátnem naproti vylezte po žebříku, abyste z pravé strany na traverzu se světly mohli připevnit výbušninu. Až se přijde stařík na průběh focení podívat, několikakilovou traverzu odpalte (obrázek). Ta zasáhne nejen jeho, ale i několik dalších přihlížejících (jen málokdy se mu podaří uskočit, ale stát se to může). Po žebříku slezte zpět dolů a naproti vstupte do počítačové místnosti, kde nepozorovaně odcizte videokazetu ze stolku.

Nyní se vraťte do výtahu a vyjeďte s ním do posledního patra s odletovou rampou, kde se nechte ochrankou opět ohledat a pak už vám nebrání nic v tom, abyste vánoční hrátky opustili helikoptérou. Tímto zcela odlišným, avšak neméně geniálním způsobem získáte taktéž hodnocení nejvyšší „Silent Assassin“.

Obrázek zdroj: tisková zpráva  2) VIP host
Jakmile se z mola na úplném začátku vydáte do výtahu, vyčkejte, dokud v něm nebudete sami a otvorem vylezte na jeho střechu. Teď už si v šachtě stačí jen počkat, než si výtah přivolá VIP host (se srdíčkem na saku) a toho strunou na střechu výtahu vytáhněte, abyste se za něj následně mohli převléknout. V tomto obleku vás pustí barem dále.

 3) Pozdrav od Santy
Obrázek zdroj: tisková zpráva Do mise si vezměte kufřík se skládací odstřelovací puškou. Jakmile výtahem z mola vyjedete do prvního patra, všimněte si po pravé straně Santy za oknem. Hned naproti výtahu přeskočte na balkón (snažte se co nejvíce u zdi, aby vás nespatřil strážný na rohu), kde vstupte do místnosti a Santu zpacifikujte. Tělo odtáhněte do vedlejší kuchyně, kde jej schovejte do mrazáku. Z kuchyně vyjděte dveřmi na požární schodiště, kde vystoupejte o patro výše a přes místnosti se dostaňte až na balkón. Jakmile zdejší rudě oděný strážný poodejde dál od stěny, přistupte k ní blíže a záhy zjistíte, že se po ní dá díky vystouplým kamenům vylézt. Ze střechy snadno prostřelíte jak vířivku s Chadem, tak hrdlo starému pánovi na balkóně.

 4) Najatá profesionálka
Obrázek zdroj: tisková zpráva V misi je také speciálně na vás najatá profesionální vražedkyně, kterou potkáte v chodbě za dveřmi od vodopádu (na cestě Chada s jeho společnicí). Ta se nejprve věnuje jednomu z hostů, ale jakmile vás spatří, začne vás lákat do svého pokoje. Půjdete-li za ní, v animaci se vám dostane za záda a nezačnete-li rychle jednat, v animaci vás usmrtí. Pokud ale budete dostatečně rychlí, otočíte se, odzbrojíte ji a uhodíte do spánku, máte vyhráno (za kanapem je skutečná lehká děva, za kterou se vražedkyně vydává).

Teď jí stačí vpíchnout injekci s jedem. Chcete-li ovšem, aby to vypadalo jako nehoda, vyjděte z pokoje na chodbu, počkejte, až kolem půjde strážný, toho následujte a na konci chodby za dveřmi až se postaví ke schodům, ho z nich shoďte (nezabijete ho tím, ale váš záměr je ho pouze omráčit). Jděte si pro bezvládné tělo vražedkyně a nyní ji můžete nepozorovaně odvléci po schodech až na balkón, odkud ji vyhoďte.


Mise 8: Death on the Mississippi

Úkoly
- Zabít Skipa Muldoona (kapitána lodi)
- Zabít šest členů gangu Gator
- Získat fotky
- Uniknout v záchranné loďce

Nápověda
- Strojovna není pro pasažéry veřejně přístupná, díky zdejší rozpálené peci se totiž stává životu ohroženým místem.
- Prudká voda v řece způsobí jakémukoliv muži přes palubu okamžitou smrt.
- Dort pro kapitána se chystá v kuchyni na zádi 4. paluby.
- Pouze personálu první třídy je dovoleno vstoupit do soukromé části Gator gangu.
- Zdejší kuchyň nižší třídy připravuje jídlo jak pro veškeré pasažéry, tak členy gangu Gator na horní palubě. Někdo by mu mohl dát novou chuť.
- Boss byl jednou obchodní společností obdarován loveckým náčiním na vysokou zvěř. Tento dárek je v bezpečí pod zámkem na dolní palubě.

Obyčeje cílů
- Skip Muldoon je kapitánem lodi Emily, která se plaví po řece Mississippi. A protože je kapitán trochu v náladě díky šampaňskému přímo na pokoji, dopřává si nejednu slast. Abyste rozuměli, kapitán je tak trochu na chlapečky, a tak když zrovna nesedí u televize, chodí šmírovat stejně zaměřeného člena personálu do sprchy, nebo si občas vyjde na balkón poplácat dalšího po pozadí. Jinak ale stále jen pije jak zjednaný a nepohrdne žádným mlsem.

Ideální cesta
Z boku hned na přídi lodi si povšimněte elektrického vedení, které pokud nikdo není v dohlednu, sabotujte. Vyjděte zdejší schody a vstupte do dveří vpravo, zde použijte sedativa na láhev alkoholu u rádia a schovejte se do jedné ze skříní. Trpělivě vyčkejte, než námořník opět zapojí světla a přijde do místnosti, kde se z láhve napije. Jakmile uslyšíte sténání, vylezte ze skříně, vezměte námořníkovi uniformu, zbraň a ještě seberte klíče ze stolu. Omráčené tělo můžete sice odvléci do bedny v místnosti pod vámi, ale postačí zhasnout světla a odkráčet.

 První člen Gator gangu
Z můstku jděte přímo naproti do dveří, kam s klíčem vstoupíte bez problémů. Na konci plošiny slezte po žebříku a pokračujte do zadní části strojovny. Zde se velmi rád opírá jeden z členů gangů o zábradlí a dívá se s obdivem, jak stroje pracují. Pracovníci okolo mají sluchátka na uších a svědomitě se věnují své práci, takže nikdo neuvidí, ani neuslyší, když vysloužilého námořníka strčíte přes zábradlí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

 Druhý člen Gator gangu
Zdejšími dveřmi opusťte strojovnu a levými, nebo pravými dveřmi vyjděte na čerstvý vzduch. Po zdejších schodech se dostanete na druhou palubu, kterou pouze projděte na konec ke schodům vedoucím ještě o patro výše. Přibližně uprostřed chodby paluby 3 spatříte milenecký pár, který se ve vaší přítomnosti odhodlá jít za soukromím do svého pokoje 309. Počkejte si před ním a žena po chvilce místnost opustí (skrze stěnu je slyšet, co si povídají). Trpělivě čekejte, než tentýž pokoj opustí také člen gangu a toho následujte ven k zábradlí. Venku si námořník půjde zapálit cigaretu, což se mu stane osudným. Pokud je vedle něj opřená o zábradlí obtloustlá cestující, chvíli vyčkejte, než odejde a poté, co vás, urostlé námořníky nechá o samotě, udeřte.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

 Třetí člen Gator gangu
V místě, kde se opírala panička, přelezte zábradlí a díky kovovému můstku na boku lodi se tak dostanete před dřevěný plot, před kterým bývá jeden z námořníků. Počkejte, až odejde dovnitř lodi a v tu chvíli vylezte po plotě o patro výše. Přesuňte se na záď lodi a jakmile se zde opře další z členů gangu, neváhejte ani minutu a i jemu přes zábradlí pomozte.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

 Kapitán lodi
Vraťte se k místu, kde jste vylezli po dřevěném plotě a hned kus od něj jsou dveře, kam člen gangu šel. Vejděte dovnitř, zhasněte vypínačem světlo a přes kuchyň se přesuňte naproti ke dveřím. Nalevo od nich vejděte do dalších vrat a zde už je pro vás přichystán volně položený oblek číšníka (leží hned vedle skříně). Nyní již beze strachu, že vás někdo načapá, se vraťte do kuchyně, do dortu si uložte pistoli a vyjděte s ním ven. Na zádi vystoupejte schody na střešní podlaží, kde poklidnou chůzí zamiřte k hlídači, který vás detektorem prohledá a poté za kapitánem vpustí. Ten se nalézá v zadní místnosti s televizí.

Nejdůležitější ze všeho je načasování! Jakmile jeden z členů gangu projde obývákem a vyjde přes pokoj nalevo ven a kapitán se přesune ke svému šampaňskému (obrázek), položte dort na stůl, vyndejte z něj pistoli a vezměte kapitána jako rukojmí. S ním projděte nalevo do jeho pokoje a zde ho omračte. Z trezoru si vezměte zabalené fotky, dveře ven odemkněte a zde počkejte, než se číšník vzdálí od zábradlí směrem k vodě (nechcete přeci utopit civilistu). Teprve až se číšník přemístí za roh, připližte se k němu zezadu a strčte ho. Omráčíte ho tím a tělo ani netřeba nikam schovávat. Jděte pro bezvládné tělo kapitána a to dotáhněte až k zábradlí, ze kterého ho shoďte do vody, případně z výšky na plošinu (pokud ho budete přehazovat přes zábradlí uprostřed, je jistá šance, že přežije).

Obrázek zdroj: tisková zpráva

 Zbylí tři členové Gator gangu
Zanedlouho se objeví také jeden z členů gangu, a proto se schovejte mezitím za roh. Ten si půjde zakouřit k zábradlí, přes které ho strčte. Zbývají dva členové gangu. Vydejte se podél zábradlí až k přednímu vchodu a zde vyčkejte, než druhý člen gangu vejde dovnitř. Až se strážný opře o zeď a k vám tedy bude zády, připližte se k němu a s pistolí v ruce ho vezměte jako rukojmí. Dojděte s ním k zábradlí, přes které letěl kapitán a pošlete ho po jeho stopách. Teď už vám stačí počkat před hlavním vchodem na posledního z posledních a až půjde k zábradlí na druhou stranu, opět ho vezměte pistolí a doveďte tentokrát k bližšímu zábradlí taktéž na boku lodi.

Je čas vzít nohy na ramena (případně si dojít pro svůj původní oblek) a vydat se do chodby na palubě tři, ve které jste potkali prvního z členů gangu se svou milenkou. Odtud pokračujte přibližně uprostřed chodby postranními schody do zaměstnaneckých prostor (po pravé straně v jedné z místností lze ze stolu vzít speciální útočnou pušku FN-2000; obrázek; schovat ji do kufříku a ten vzít s sebou), na jejichž konci jsou schody do nejnižšího patra lodi. Zde stačí dojít k záchranné loďce a potvrdit odplutí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Alternativní cesty:

1) Kotelník
Obrázek zdroj: tisková zpráva Z úplného začátku jděte okolo rozvodu elektřiny do dveří pod schody (ty můžete jednoduše vypáčit, případně klíče k nim leží na stole v patře budovy, ke které je připojený rozvod elektřiny). Uvnitř jděte pokradmu podél pravé stěny až ke kotelníkovi se sluchátky, ke kterému přistupte zezadu. Strčte do nebožáka a rána o kotel do hlavy ho přivede do bezvědomí. Tím snadno získáte jeho oblečení a těla se můžete jednoduše zbavit v rozpálené peci. Lopatu, kterou kotelník přihazoval uhlí, si můžete vzít s sebou jako zbraň a nikdo vás s ní nebude podezřívat, alespoň dokud vás s ní nespatří při činu, nebo nebude zakrvácená.

2) Námořníkem bez sedativ
Obrázek zdroj: tisková zpráva Z boku hned na přídi lodi si povšimněte elektrického vedení. Počkejte ale, než okolo projdou dva námořníci a teprve poté jej sabotujte. Od zábradlí dolů sejde námořník, který se vydá opravit vedení, v tu chvíli máte možnost ušetřit jedny sedativa tím, že ho shodíte ze schodů, až po nich půjde (pád ho nezabije, ale pouze omráčí v případě, že ho strčíte až ke konci schodů). Tělo pak schovejte do místnosti hned u elektrického vedení, kde je přichystaná bedna (vchod do místnosti je obestavěn bednami hned pod schody).

Obrázek zdroj: tisková zpráva 3) Cukrovinková pochoutka
Jakmile se dostanete do kuchyně, můžete:

A) Zhasnout vypínačem světlo, na stole vpíchnout do dortu injekci s jedem a z kuchyně se jako duch vypařit. Až ho jeden z číšníků ponese kapitánovi do kajuty a ten dobrůtce neodolá, splníte tím úkol týkající se jeho odstranění.

B) V kuchyni se připližte za číšníka (můžete i za pomocí vypnutí světla) a vpíchněte mu sedativa. Vezměte na sebe jeho šaty a tělo schovejte do mrazáku. Je teď na vás, abyste dort napustili sedativy nebo jedem a šli ho podat kapitánovi, který z něj bude nesmírně šťasten. Alespoň tedy do té doby, než mu začne dělat neplechu v oběhovém systému.

4) VIP host
Způsobů, jak přijít k obleku a zároveň volné propustce VIP člena, je hned několik:

Obrázek zdroj: tisková zpráva A) snad nejjednodušší způsob je počkat na zádi paluby tři u pokoje číslo 324 na číšníka, než vejde dovnitř a dokud jsou dveře otevřené, vtrhnout za ním. Pak už ho stačí jen nadopovat sedativy a získáte jak jeho oblek, tak magnetickou kartu na otevírání všech kajut na podlaží. Kartu použijte hned ve vedlejším pokoji 323 a zde už najdete VIP smoking i s propustkou, se kterou se budete moci všude po restauraci volně procházet a to bez ohledání po případných zbraních. Toho můžete využít například k získání volného obleku vyššího číšníka hned vedle kuchyně na zádi.

B) Po chodbě třetí paluby se motá společensky unavený VIP člen s průkazkou v ruce. Stačí ho nadopovat sedativy, až se nikdo nebude dívat a odtáhnout někam do ústraní. Oblek i s kartou si pak od něj vezměte.

C) Nejprve musíte získat oblek řadového číšníka (na palubě tři chodí jeden často na WC). Pokud v něm následně vejdete z přídí lodi do restaurace, uslyšíte po levé straně, že na vás někdo volá, přistupte k sedícímu VIP hostu. Ten vám svěří svou magnetickou kartu od pokoje 323 s tím, že mu tam máte donést láhev toho nejlepšího vína. Místo toho mu ale z pokoje vezmete jak smoking, tak kartu VIP hosta.


Mise 9: Till Death Do Us Part

Úkoly
- Zabít ženicha
- Zabít otce nevěsty
- Zajistit nevěstě bezpečí
- Odjet ze svatby

Nápověda
- Zbraně a samotná střelba z nich venku je zde na denním pořádku.
- Voda je domovem krokodýlů.
- Při svolávání obřadu zvoní kněz na svatební zvon.
- Nedávno zesnulý bratr otce nevěsty je čerstvě pohřben na rodinném hřbitově.
- Ženich se nedokáže udržet dál od šlehačky na svatebním dortu.

Obyčeje cílů
- Ženich Buddy Muldoon se baví, jak jen může. Když zrovna není v přízemí sídla, kde prochází mezi hosty a tu a tam přistoupí k pianu, chodí potajmu ochutnávat svatební dort do kuchyně. Kromě toho se ještě občas zajde podívat před dům na taneční plac, kde vesele střílí svou zbraní do vzduchu. Jakmile kněz zazvoní na svatební zvon, vydá se i se svou nevěstou zpečetit svazek manželský do altánu za sídlem během východu slunce.
- Otec nevěsty John "Pappy" Leblanc ze svatby své dcery příliš nadšený není. Není ale divu, když nedávno přišel o svého drahocenného bratra, jehož hrob chodí oplakávat na rodinný hřbitov mezi skleníkem a molem. Aby zaplácl dvě mouchy jednou ranou, cestou za svým bratrem bere kbelík s jídlem pro krokodýla, které cestou nazpět od hrobu hází pře zábradlí. A když už jde do sídla, nechodí mezi hosty, ale místo toho si zapne televizi v obývacím pokoji na patře. Rozezní-li se hlas svatebního zvonu, otec nevěsty nehne ani brvou a dál se věnuje svým záležitostem.
- Drtivá většina hostů na svatbě má zbraň, a tak je moc raději neprovokujte, stačí vlézt, kam nemáte a strážní po vás místo výstrahy rovnou střelí. Na druhou stranu, vás nikdo nebude ohledávat, zda máte u sebe zbraň a ani svírání revolveru v ruce nebude nikomu venku vadit.

Ideální cesta
Projděte mezi chatkami u mola a zamiřte k tanečnímu pódiu, přímo před ním si všimněte hosta nasáklého alkoholem, který to s pitím trochu přehnal. Sledujte ho a až se dopotácí do jedné zchátralé chatičky a tam usne, jednoduše z něj svlékněte šaty a nezapomeňte si od něj vypůjčit také pozvánku (obrázek).

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vydejte se naproti tanečnímu pódiu do sídla, jehož přízemím (do vyšších pater máte jako host vstup zakázán) pouze projděte na druhou stranu zahrady. Nalevo se pokradmu přibližte k molu, kam chodí otec nevěsty. Následujte ho tím směrem a hned prvním oknem po levé straně vlezte do chatky, kde si vyčkejte na člena gangu a toho nadopujte sedativy. Následně na sebe hoďte jeho šaty a tělo můžete ukrýt k americké vlajce konfederace, kde je přichystaná bedna. Chatkou projděte k nezakopanému hrobu, před kterým váš cíl truchlí. Až půjde nazpátek, zastaví se ještě na molu nakrmit svého krokodýla a při této příležitosti dopřejte jeho mazlíkovi o něco tučnější svačinku strčením nebožáka přes zábradlí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

V obleku strážného se vraťte do sídla a po točitých schodech vyjděte až na půdu, kde připevněte k levému držáku naproti schodům (na severu) minu. Teď se stačí přesunout do pokoje s hosty v přízemí a až půjde ženich k pianu, nálož odpalte (nezdržuje se u něj nikdy dlouho - když vidíte, že k němu míří, už nálož odpalte). Lustr ho doslova uzemní a vy můžete svatbu, která se s vaším přičiněním stala spíše pohřbem, opustit přes molo.

Alternativní cesty:

Obrázek zdroj: tisková zpráva 1) Padající křišťál
Na půdě se dá připevnit ještě trhavina na protější jižní lustr, která při správném načasování způsobí nahodilou smrt otci nevěsty. Stačí si počkat, až půjde otec nevěsty po schodech nahoru a v tu dobu odpálit lustr. Pokud chcete ale oba cíle zabít lustrem, je třeba si před misí koupit druhou výbušninu.


Obrázek zdroj: tisková zpráva 2) Zhoubná šlehačka
V kuchyni je přichystaný svatební dort, kam si ženich čas od času zaskočí, líznout si šlehačky. Pokud chcete docílit toho, aby se mu jeho touha po sladkém stala osudným, napusťte do dortu jed.


3) Atentát na ženicha
Obrázek zdroj: tisková zpráva Jakmile získáte šaty jakéhokoliv strážného, stačí vyjít do obýváku v patře sídla, kam se otec nevěsty chodí dívat na televizi a zde ze stěny odcizit pušku na slony. S tou, aniž by vás kdokoliv spatřil, snadno vyběhnete točitými schody až na půdu. Zde se postavte k pravému oknu s výhledem na altán, kde vyčkejte, než v něm začne svatební ceremoniál. Jakmile budete mít ženicha na mušce, je jen na vás v jaké části obřadu vystřelíte.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

4) Svatební ceremoniál
Obrázek zdroj: tisková zpráva A) Jakmile kněz dá u tanečního parketu výzvu k zazvonění na svatební zvonek, vydejte se za ním. Až bude uvnitř budovy hned v první místnosti se schody, nadopujte ho sedativy (kněz je dost pomalý, a tak všichni půjdou napřed) a odtáhněte někam do rohu. Převlečte se za něj, vezměte si od něj klíčky od lodi a především knihu všech knih, Bibli, do které vložte výbušninu. Vyjděte druhou stranou domu na zahradu, kde už před altánkem čeká nevěsta s ženichem i svědky. V altánku máte svůj stolek, za který si stoupněte a v animaci obřad proveďte. Hned po ceremoniálu se ještě čeká na slavnostní výstřely, a tak máte čas na to, abyste knihu upustili těsně u ženicha. Jakmile skončí slavnostní palba, oba manželé opustí altánek. Protože ale ženich není správný kavalír, nechá svou manželku jít ze schodů první a právě to se mu stane osudným. Pokud totiž odpálíte knihu, jakmile jeho manželka sejde po schodech, výbuch dostane ženicha a nevěstu pouze vyděsí.

B) Pokud se vplížíte v přízemí sídla do obývacího pokoje a schováte se do kumbálu, zanedlouho dorazí kněz. Toho stačí zneškodnit a v kumbálu ukrýt. V šatech kněze jděte následně před taneční parket sami zazvonit na svatební zvon a vydejte se směrem k altánu.

C) Pokud se vám nezdá nápad s vybuchující Biblí, pak těsně po obřadu, kdy jsou všichni otočeni ke slavnostní palbě, uškrťte strunou ženicha a jeho novomanželka stojící vedle něj si toho ani nevšimne. Pokud jste si od kněze vzali klíč k jeho lodi, nemusíte se po splnění úkolu vracet na úplný začátek k molu, ale místo toho můžete použít bližší zaparkovaný stroj u klece s hlídacím psem.

5) Další cesta na hřbitov
Obrázek zdroj: tisková zpráva Na hřbitov, kam chodí otec nevěsty vzpomínat na svého bratra, vede (kromě přes molo) ještě cesta skrze skleník. Tam se lze dostat buď z přízemí hlavního sídla, nebo z prvního patra přes střechu a dále po ochozu skleníku až k otvoru. Tam stačí vyjít schody a zamířit k jednomu z otvorů, odtud je výborný výhled přímo na hrob, ke kterému můžete seskočit, nebo svůj cíl zlikvidovat zbraní (nejlépe s tlumičem) i na dálku. Bez obleku strážného se však v těchto prostorách rozhodně neobejdete.

Obrázek zdroj: tisková zpráva 6) Hrob pro dva
A) Jakmile bude otec nevěsty plakat nad hrobem svého bratra, připližte se k němu zezadu a strčte do něj, tím oběma bratrům dopřejete opětovné shledání.

B) Pokud si nechcete špinit ruce přímo, můžete do jeho kbelíku s potravou pro krokodýla umístit nálož a pak ji kdykoliv po cestě přes molo, nebo i na hřbitově, odpálit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva 7) Nemilý svatební dar
V okolí se nacházejí dvě bílé krabice s červenou mašlí, které představují svatební dar. První najdete hned na počátečním molu mezi bednami u připlouvajících loděk a druhá je položená ve stanu vedle tanečního parketu. Do obou darů se dá schovat nálož, čímž získáte nenápadný vražedný nástroj, který lze kdekoliv položit bez jediné špetky podezření od ostatních.

V závěrečné části navštívíme kasino v Las Vegas, podíváme se na divoký večírek plný masek a vrcholem kariéry našeho holohlavého přítele bude záchrana amerického prezidenta přímo v Bílém domě.

Stáhněte si: Demo, Trailery, Videa, Cheaty, Patch...

Související články: Návod - ostatní díly, Recenze, Preview, První dojmy, Novinky, Hitman: Contracts recenze, Hitman 2: Silent Assassin recenze, Hitman: Codename 47 recenze



McMichal
autorovi je 22 let a studuje na vyšší obchodní podnikatelské škole; vedle her se věnuje se bojovému umění a kreslení manga stylu; jeho nejoblíbenější herní sérií je Final Fantasy


 
 
McMichal

Nejnovější články