Kingdom Hearts III
Věková dostupnost

Kingdom Hearts III

Články

State of Play: Výlety do snů, zlotřilá husa a třetí Resident Evil

Poslední letošní díl State of Play přinesl řadu upřesněných dat vydání, předem prozrazené, ale přesto s radostí kvitované oznámení předělávky Resident Evil 3, narozeninové přání od Kena Kutaragiho a nakonec i kratičkou ochutnávku z jednoho japonského ostrova.

Video shrnuje vše, co potřebujete vědět před vydáním Kingdom Hearts 3

Značka Kingdom Hearts u nás sice možná není tak populární, ale v Americe i v Japonsku jde o jednu z těch nejvíce hraných a třetí díl je ve skutečnosti už dvanáctým v sérii. Zároveň jde o titul dlouho očekávaný, od oznámení do dnešního vydání uběhlo skoro šest let. Dnešek se nicméně týká jen Japonska, zbytek světa si na návrat do fantasy světa šmrncnutého Disney postavičkami počká do úterý.

Kingdom Hearts III má konečně datum vydání a přibírá hrdiny Pixaru

Aleš v roce 2013 napsal, že se po sedmi letech vrací série Kingdom Hearts s regulérním třetím dílem. K oznámení tehdy došlo na E3, ale chtělo to dalších pět let, než bylo světu konečně sděleno i datum vydání. Kingdom Hearts III nečekejte letos, vyjde totiž až 29. ledna příštího roku na PlayStation 4 a Xbox One. Zato přivítá ikonické postavy hned tří světů.

Záznam tiskové konference Sony

Tisková konference Sony je za námi a nutno říct, že reakce na její samotnou dramaturgii jsou poněkud rozpačité. Občas ztrácela tempo a i přes kratší stopáž se divák mohl občas nudit. Naštěstí tohle všechno ale kompenzovala kvalita videí z her a několik velmi příjemných překvapení a ohlášení. Neukázaly se totiž jen čtyři velké chystané tituly, o nichž se hovořilo, ale byl třeba oznámený i Nioh 2.

Bleskovky

  • 23. 1. 2020 - Série Kingdom Hearts se dočkala dvou nových vývojářských týmů, prvního z jejich příspěvků se fanoušci mají nadát „brzy“.

  • 20. 3. 2019 - V únoru se v Americe nejvíc prodával Anthem, Jump Force a Kingdom Hearts 3. Crackdown 3 se do první desítky ani nedostal.

  • 28. 2. 2019 - Série Kingdom Hearts se před plnohodnotnou čtyřkou dočká minimálně jednoho spin-offu.

  • 27. 2. 2019 - Během letošního roku vyjde deskovka na motivy série Kingdom Hearts.

  • 6. 2. 2019 - Kingdom Hearts 3 rozeslalo do obchodů přes 5 milionů kopií, což je v sérii rekordní.

  • 19. 9. 2018 - Kingdom Hearts III odhaluje oficiální obal hry.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
6. února 2019
Recenze