Ultimate Player edice PlayStation 4 s 1TB diskem u nás bude k dostání 15. července
zdroj: tisková zpráva

Ultimate Player edice PlayStation 4 s 1TB diskem u nás bude k dostání 15. července

23. 6. 2015 14:18 | Hardware | autor: Aleš Smutný |

PlayStation 4 se dočká nové verze, která se nebude lišit hardwarovými vnitřnostmi, „pouze“ bude mít disk o velikosti 1 TB. Na rozdíl od prvních zpráv nejde o stejný typ, který vyjde v Japonsku, bude ještě o deset procent nižší hmotnost a osm procent nižší spotřebu. Verze pro západní trh nese název Ultimate Player Edition a její terabytový disk nabídne spoustu prostoru pro instalaci vašich her. Na českém trhu navíc vyjde ve stejný den jako na světovém, tedy 15. července.

Zatím neznáme cenu nové verze konzole, co se týče vzhledu k dostání bude v černé a bílé barvě. Co se týče japonské „úspornější“ edice s novým hardwarem, není jasné kdy a zda vůbec se na západ podívá. Každopádně už Ultimate Player Edition je sympatickým krokem ve vývoji, který nabízí další dobrou pobídku, kdy si novou konzoli pořídit, pokud jste tak již neučinili, protože disponuje dvojnásobnou velikostí disku.

Jak asi sami víte, bez ohledu na to, jak je disk velký, vždy časem dojdete do momentu, kdy je plný, protože přece nesmažete hry, na které jste dva roky nesáhli. Co kdybyste zrovna dostali chuť si je zahrát? S 1TB diskem k vám moment zaplnění dorazí později. Nicméně velký disk má i výhodu v kontextu nahrávání videí z her. Pokud patříte mezi ty, kdo rádi své hraní sdílejí na streamovacích serverech a nebo prostě jakkoliv tvoříte videa z her, větší prostor se nikdy neztratí. Teď ještě počkat na cenu v ČR.

zdroj: Archiv

Nejnovější články