Gotham City Impostors

Gotham City Impostors

Články

Sledujte reprízu devátého Re-Playe

Repríza letošního devátého dílu herního pořadu Re-Play radí rodičům, jak vybírat hry...

Sledujte další díl herního pořadu Re-Play

Repríza pátého letošního dílu herního pořadu Re-Play přináší pohled na několik, ne...

Batmanova základna v podání Gotham City Impostors

Na vývoj multiplayerové FPS Gotham City Impostors jsme zvědaví. Jde o hodně svérázný projekt...

Gotham City Impostors: Jak vyzrát na Jokera trpaslíkem

Zřejmě nejde o nejočekávanější titul této zimy a už vůbec o nejočekávanější titul z Batmanovského univerza. Zatímco v Rocksteady kutí Arkham City, jehož temná atmosféra by se dala krájet, Monolith se vydal naprosto jiným směrem a to nejen atmosférou, ale i hratelností. Gotham City Impostors tak je bláznivá multiplayerová střílečka, která odkazuje spíš k Burtonovským filmům.

Velká večerní dávka nových videí a trailerů pro potěšení

Probíhá nám ComicCon a na nás prší jeden trailer za druhým, takže jsme se rozhodli, že vám je nyní dáme v jednom úhledně zabaleném článku. Osobně se stavím za to, že jasnou jedničkou tohoto výběru je upoutávka na chystanou multiplayerovou FPS Gotham City Impostors. V ní se utkáte jako fanoušci Batmana i Jokera v několika módech. Hra vyjde až příští rok na X360, PS3 i PC a nás momentálně zajímá, že trailer je příjemně parodický, vtipný a ve vší té okolní vážnosti osvěžující. Po rozkliku na vás čekají čerstvé ukázky z FIFA 12, Rayman Origins, StarFox 64 3DS, Payday: The Heist, StarHawk a Dead Rising 2: Off the Record. Další videa, která jsme během dnes přidali (a nebylo jich málo), máte přehledně seřazená v naší video sekci.

Obyčejní maskovaní úchylové v Gotham City Impostors

Ve studiích Monolith (F.E.A.R) v této době vzniká stahovatelná týmová střílečka Gotham...

Bleskovky

  • 26. 6. 2014 - Členové Xbox Live Gold programu získají v červenci 2014 zdarma X360 tituly Gotham City Imposters a BattleBlock Theater. Majitelé Xbox One obdrží Guacamelee! Super Turbo Championship Edition.

Hodnocení
GAMES.cz
3/10
Datum recenze:
2. dubna 2012
Recenze