Game of Thrones: Seven Kingdoms

Game of Thrones: Seven Kingdoms

Články

První trailer na Game of Thrones onlineovku nepotěšil

Prosím vás, tak takhle se trailery nedělají. Když už chystáte browserové free-to-play MMO podle populárního seriálu (podle populární knižní série), musíte čekat spíše negativní reakce, a proto hned ze začátku něčím vyrazit dech. Spíše to vypadá jako kdyby BigPoint sázel na to, že se stejně najdou tisíce lidí, které si Game of Thrones: Seven Kingdoms zahrají, tak proč se snažit.

Hra o trůny se nehodí pro klasická RPG, tvrdí autor FB hry

Kdepak Star Wars. A Pán prstenů? Pche. Teďka frčí ve velkém Hra o trůny a týká se to hlavně seriálu, který knižní sérii G.R.R. Martina vynesl z obyčejné popularity na samotný vrchol pozornosti mainstreamu. A tam si značky všimli vývojáři her, ať už amatéři, nebo kovaní profíci. Všichni zpracovávají Martinův svět a jeho hrdiny po svém, i když hlavně těm profíkům se to zatím moc nedaří. Obě dvě hry od Cyanide byly zajímavé, neřkuli skvělé příběhově a reáliemi, ale hrály se přinejlepším špatně. Spolupráce G.R.R. Martina na obou dvou, zejména tedy na nedávno vydaném RPG, se tedy ukázala jako velmi plodná. Vlastně se tím ukázalo ještě něco: Martinova genialita.

Game of Thrones onlineovka pouští detaily a chystá trailer

Fanoušci seriálu (a knižní série Píseň ledu a ohně George R. R. Martina) Game of Thrones nemusí zoufat, že se jim zatím dostalo jen vcelku průměrného RPGčka a špatné strategie. Na motivy seriálu se totiž chystá i MMO hra Game of Thrones: Seven Kingdoms. První teaser na ni uvidíme už příští týden na Comic Conu. Na první detaily ale nemusíme čekat až do Comic Conu, máme je tu díky tiskové zprávě už teď. Hned na začátek asi to nejzásadnější, abyste vůbec věděli, na co se připravit a zbytečně nečekali druhý SW:TOR. Game of Thrones: Seven Kingdoms bude MMO postavené na enginu Unity a bude fungovat na bázi free to play.

Hra o trůny se podívá i na Facebook

Obvykle se facebookovým hrám nevěnujeme, ale v tomto případě učiníme výjimku. Jde na ní...

Co vás čeká v Game of Thrones MMO

Free-to-play browserové MMO Game of Thrones (Hra o trůny) se sice na GDC v hratelné podobě neobjevilo, vývojáři z BigPoint a Artplant o něm ale leccos nového prozradili IGN. Například že se odehrává během událostí první knížky série George R.R. Martina (SPOILER - po smrti Eddarda, podle náplně hry), že se hratelné lokace mají táhnout od Zdi na severu až ke Královu přístavišti (King's Landing) na jihu a ze startu budou ve hře tři hlavní rody - Lannisterové, Baratheoni a Starkové.

Hra o trůny se nevyhne ani MMO zpracování

Jedno se musí hernímu průmyslu přiznat. Když už je nějaká značka úspěšná v rámci...