Vydejte se do daleké galaxie ve vesmírné akci Nova Raider

Multiplayerová online akce a RPG zároveň, Nova Raider, vás zavede do vzdálených končin vesmíru, kde se jako mladý a nezkušený pilot pokusíte přežít. Galaxie totiž není ani zdaleka opuštěná a nebezpečí na vás číhá takřka na každém rohu. Jen o vlásek jste unikly nepřátelskému náletu a teď jste v obrovském vesmíru ztraceni, hledajíc svůj domov.

A aby vám to nemusela vysvětlovat monstra či vesmírní piráti, měli byste mít rychlé reakce a dobrou loď. A také dobrý orientační smysl, protože po cestě za domovem se dostanete do nespočtu galaxií, kde si vylepšíte vaši loď a vybavíte ji silnějšími zbraněmi.

Ve vesmíru nicméně nejste ani zdaleka sami a tak kromě nepřátel potkáte i spřízněné duše. Nova Raider je ostatně online hra a tak bude v pozdějších misích spolupráce s ostatními hráči nutná. Ať už kvůli obtížným bossům, nebo kvůli kooperativním úkolům. Cizí hráči nejsou ve hře ale jen k ruce, klidně je můžete vyzvat na souboj a okusit kdo má lepší loď v PvP.

Při dostatku spřízněných hráčů si už budete moct vytvořit guildu s vlastním velitelstvím a společně tak s ostatními budovat základnu. Ta bude zázemím jak pro vás, tak pro vaše parťáky.

Lodí je v Nova Raider spousta a všechny jsou rozděleny do tří kategorií:

Raider: lodě spadající do kategorie Raider jsou rychlé, smrtící a noční můrou každého bohatého obchodníka. Neustále létají galaxií a hledají novou oběť. Mohou využívat ty nejpokročilejší zbraně, ale jakmile jsou vystaveni silné palbě, jdou z kola ven. Obranné schopnosti totiž největší nemají.

Tank: tady najdete ty nejrobustnější lodě celé galaxie. Mají silné štíty, a i když jejich zbraně nejsou často ty nejlepší, je to právě obrana, díky které mohou přežít leckterou drsnou potyčku. Lodě z této kategorie mohou také jako jediné plnohodnotně využít speciálních rušiček, jako jsou například bomby EMP.

Support: v této kategorii najdete lodě, které v přímém boji se silným nepřítelem sice neobstojí, ale svými podpůrnými schopnostmi dokáží otočit průběh bitvy na svou stranu. Své parťáky umí totiž léčit i opravovat a navíc jsou nejefektnější v soubojích proti dronům. Své místo v galaxiích tak lodě z kategorie Support bez problémů najdou.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Základy už znáte a tak nemusíte na nic čekat. Galaxie na vás čeká, stačí se jen zaregistrovat a začít hrát. Nova Raider je zdarma, nemusíte si ani nic stahovat, stačí spustit webový prohlížeč a nastartovat motory na jedné z vesmírných lodí.

Tagy: online akční sci-fi

Zdroj: tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0