Tasty Tale okořenila klasickou "spoj tři" o vaření pro pohádkové bytosti

Populární žánr, kterému se u nás přezdívá jednoduše „spoj tři“, zažívá díky Tasty Tale krásnou kulinářskou renesanci. Vaším hlavním úkolem v Tasty Tale je sice spojovat tři stejné věci, ale především je to příprava pokrmů. Virtuální vaření zde sice přímo dělat nebude, ale jak si jistě všimnete z obrázků a videa, namísto drahokamů tu spojujete dohromady suroviny. Spojením dostatečného množství surovin naplníte potřeby receptu a tím zaženete hlad unikátních zákazníků vaší restaurace.

Unikátních proto, že tady na jídlo nečekají běžní hosté, ale pohádkové bytosti. Jednou tak můžete obsluhovat Sněhurku, jindy Pinokia a pak vám zase do restaurace přijdou tři malá prasátka. A vy jim musíte naservírovat jejich oblíbená jídla.

A nejen to. Tasty Tale nabízí přes stovku úrovní, tudíž během své kuchařské kariéry navštívíte spoustu restaurací v různých koutech světa. Chytlavou hratelnost „spoj tři“ tak zde doplňuje lákavá tématika vaření, která, společně s krásnou grafikou a známými pohádkovými postavami zaručuje, že se u hry budete bavit. A že brzy dostanete chuť na něco dobrého.

V každé dobré „spoj tři“ hře jde o to spojit nejen tři, ale klidně čtyři, pět, nebo i více stejných symbolů. Nejinak je tomu i tady a čím víc toho spojíte, tím vyššího skóre dosáhnete. A čím vyšší skóre, tím rychleji budete moct naservírovat lahodný pokrm dalším čekajícím hostům.

Proto byste se měli snažit a dávat pozor. Jakkoliv je hra ze začátku opravdu jednoduchá a zvládne ji každý, v pozdějších úrovních jde do tuhého a bez dobrých reflexů, rychlosti a skvělé koordinace toho moc nezvládnete. Ostatně jako opravdový kuchař.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Tasty Tale je zadarmo, nemusíte platit za nic. Stačí se jen registrovat a pak začít hrát zdarma hned teď. Nažhavte pánve, připravte nože a talíře, začínáme vařit!

Tagy: online logická

Zdroj: tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0