S.K.I.L.L.- Special Force 2 - vyzkoušejte bezplatnou alternativu Counter-Strike: GO

Counter-Strike vládne svému subžánru týmových stříleček pevnou rukou už mnoho let a aktuální Global Offensive ve své vládě nepolevuje. Nicméně na trhu není jen král a i velikán jako Counter-Strike má své alternativy. Jednou z nich je bezesporu S.K.I.L.L – Special Force 2. Střílečka, která sice v základu populární CSko připomíná, ale ve skutečnosti nabízí v rámci stejného subžánru něco trochu jiného.

S.K.I.L.L. – Special Force 2 je rychlá multiplayerová střílečka s bohatým výběrem výstroje i výzbroje, možností upravovat vzhled postav i zbraní, variabilními mapami a několika herními módy.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Herní módy

Vedle klasického deathmatche a týmového deathmatche tu najdete například mód Seizure, kdy se musí útočící tým dostat za každou cenu k tajným informacím. Ty jsou ukryté v nepřátelské bázi a bránící tým je tak musí i za cenu svého života střežit.

V módu Surival si zase vyzkoušíte místní variaci na klasickou Hordu známou z Gears of War. Na mapě se na vás hrne jedna vlna mimozemských nepřátel za druhou a vy jste na ně buď sami, nebo se jednotlivým vlnám postavíte společně až ve čtyřech hráčích. Mezi vlnami si můžete vylepšit zbraně a být tak proti mimozemšťanům mnohem efektivnější.

681981-s_k_i_l_l-special-force-2-1920x1080

Defense je svým způsobem podobný Survivalu, jen zde musíte oželet vylepšování zbraní. Celý mód tak stojí jen na vašich schopnostech ovládat základní zbraně. A konečně v módu Manhunt okusíte jaké to je být vetřelcem. Můžete se převtělit do jednoho ze tří druhů: Ripper, Stunner, Libertine, každý se svými unikátními schopnostmi a pokusit se lidským protivníkům pořádně zatopit. Tím to samozřejmě nekončí, protože hra toho nabízí mnohem víc, ale to si už vyzkoušejte zadarmo sami.

Výstroj, výzbroj a klany

S.K.I.L.L – Special Force 2 má rozděleny primárně zbraně do několika klasických separátních kategorií: pušky, sniperky, MG a SMR. Všechny zbraně si můžete navíc ještě upravit jak po vzhledové, tak po funkční stránce.

Vedle skinů si lze na zbraně namontovat třeba lepší zaměřovače, nebo tlumiče pro stealth akci. Upravit si můžete i postavu svého vojáka a to pomocí různých jiných helem, bot, nebo opasků s municí.

Jednou z výhod hry je integrovaná správa klanů do herního klienta. Přímo ze hry jako takové tak můžete řídit a spravovat svůj herní klan, se všemi potřebnými funkcemi a možnostmi na dosah ruky.

Lock and load

S.K.I.L.L – Special Force 2, který mimochodem znamená Secret Kommando: Infiltrate. Liquidate. Liberate., běží na Unreal Engine 3 a v jednom zápasu zvládne až šestnáct hráčů.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Hra je zdarma, nemusíte si ji kupovat, nebo platit žádné měsíční poplatky. Stáhnout si ji můžete z tohoto odkazu a pak už jen začít hrát.

Tagy: online akční multiplayer FPS střílečka

Zdroj: tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0