Fe

Fe

Články

Jízdní řád na další týden – Kingdom Come, krásná skákačka a převtělování

Opět je tu náš pravidelný Jízdní řád a jsme si celkem jistí, že tentokrát víte, co v tomto týdnu vyjde. Po letech konečně vyjde české historické RPG Kingdom Come: Deliverance a dá se čekat, že jej má v kalendáři zakroužkováno nemálo z vás. Nicméně, pokud mezi ně náhodou nepatříte, nezoufejte, zajímavých her tento týden vychází víc než dost. Video pro vás jako obvykle sestříhal a namluvil Honza Vondrášek.

Připravte si hlasivky, zpívat zvířátkům v roztomilé plošinovce Fe budete už 16. února

Explorativní plošinovka Fe vyjde možná dřív, než leckdo čekal. Do tajemného severského lesa plného zvířátek a barev se vydáme už 16. února, a to na PC (pouze Origin), PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Fe si chce hráče získat trochu jiným přístupem, kdy budete se všemi živými bytostmi v lese komunikovat skrze písně.

Nintendo Switch letos čeká i tenis s Mariem, plošinovka Kirby, Donkey Kong a spoustu dalších

Delší dobu spekulovaný „pořad“ Nintendo Direct dnes konečně dorazil. Je tedy kratší, než bývá zvykem, ale o to víc je plný zajímavých novinek. Až na pár výjimek (jako třeba oznámení Dark Souls Remastered) se všechny týkají konzole Switch a toho, co na ní letos vyjde.

Příští rok vás k monitorům přiková kouzelná příroda a líbezné zvuky v adventuře Fe

Za velice prostým názvem Fe se skrývá silně stylizovaná hopsací adventura, která útočí na všechny vaše smysly roztomilými zvuky roztodivných zvířátek toulajících se lesy. Hra byla oznámena už před rokem a nedočkáme se ji dříve než zkraje toho příštího. Do té doby se můžete kochat krásami hry v novém videu.

E3 2016 - stručný přehled nejvýznamnějších oznámení

Letošní maraton s názvem E3 je za námi. Co všechno během něj největší jména herního byznysu odhalily, jak na tom byli čeští vývojáři, kdo zkrátka patří mezi jeho vítěze, a kdo naopak mezi poražené? Shrnutí letošního E3 speciálu uvádí všechna podstatná oznámení od termínu vydání datadisku pro Arma 3 přes novou verzi Prey až po novou Zeldu. 

Bleskovky

  • 25. 8. 2020 - EA přidalo přes 1000 achievementů ke svým hrám na Steamu

  • 26. 1. 2018 - Adventura Fe poběží na Xbox One X v rozlišení 4k při 30 fps, PS4 Pro nabídne rozlišení 1260p při 30 fps.

  • 1. 12. 2017 - Neoficiálně: Uniklý email od EA prozrazuje lednové Nintendo Direct a únorové vydání Switch verze hry Fe.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
14. března 2018
Recenze