Europa Universalis IV: Mandate of Heaven

Europa Universalis IV: Mandate of Heaven

Články

Humble Bundle nabízí Europu Universalis IV se 17 DLC za cenu jednoho rozšíření

Pokud se vaše peněženka ještě nevzpamatovala z vánočního šílenství, ale nejradši byste si i tak udělali radost nějakou hutnou strategií od Paradoxu a neomezovali se přitom jen na základní hru, pak vás zachrání Humble Bundle. Europa Universalis IV, které táhne na sedm let, si vysloužila vlastní balíček s pořádnou porcí dodatků.

Čína a Japonsko rozšiřují řady národů v Europa Universalis IV

Před nedávnem jsem se v článku zmiňoval o The Mandate of Heaven, chystaném rozšíření pro velkolepou strategii Europa Universalis IV od studia Paradox. DLC se zabývá východními národy, především Čínou, Mandžuskem a Japonskem, a včera konečně vyšlo. Spolu s ním vývojáři vypustili do světa i nový trailer a spoustu doplňujících informací, co vás vlastně v Říši středu a Zemi vycházejícího slunce čeká.

Datadisk Mandate of Heaven pro Europa Universalis IV rozšíří možnosti asijských národů

Společnost Paradox má dle úhlu pohledu buď skvělý, nebo zatraceníhodný zvyk svoje velkolepé strategie dlouhodobě zásobovat novými a novými rozšířeními. Nejinak je na tom i Europa Universalis IV, zasazená mezi konec středověku a nastupující průmyslový věk, tedy od 15. po 19. století. Nejnovějším přírůstkem do série DLC je The Mandate of Heaven soustředící se na východní Asii, především Čínu, Mandžusko a Japonsko.