Deus Ex GO

Deus Ex GO

Články

Hráči Deus Ex GO mohou díky novému editoru vytvářet vlastní levely

Mobilní série GO (Hitman, Lara Croft a Deus Ex) rozhodně patří k těm nejzábavnějším logickým kouskům, které si můžete na mobilech zahrát. Deus Ex GO si v naší recenzi odnesla krásnou osmičku a pokud už jste ji snad prošli od začátku až do konce, nemusíte ji ještě z paměti mazat. Vyšel totiž klíčový update, který do hry přidává editor úrovní.

Dojmy z hraní: virtuální dobrodružství v Deus Ex Breach a mobilní zážitek z Deus Ex GO

Vedle Deus Ex: Mankind Divided (dojmy z hraní) jsme během letošní E3 vyzkoušeli i dvě další hry, které se nebojí známou sérii posouvat jiným směrem. Nutno říct, že oba jsou sice výrazně odlišné, ale nejsou nezajímavé. Tím prvním je Deus Ex Breach, speciální mód zaměřený primárně na znovuhratelnost a pilování postupu k dokonalosti. Druhým je pak Deus Ex GO, „pokračování“ mobilní série GO od Square Enix, které svým předchůdcům v podobě Lary a Hitmana ostudu nejspíš neudělá.

Deus Ex GO pokračuje v mobilních verzích známých sérií

Square Enix rozšiřuje řadu mobilních adaptací svých známých sérií oznámením Deus Ex GO. Nový mobilní Deus Ex půjde ve šlépějích Hitmana i Lary a nabídne tahovou hratelnost, izometrický pohled a pomalé, systematické putování k cíli přes mrtvoly.

Bleskovky

  • 12. 10. 2022 - Studio Square Enix Montréal se po akvizici přejmenovává na Studio Onoma

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
30. srpna 2016
Recenze