Zkušební verze Warmongeru pro PhysX v srpnu
zdroj: tisková zpráva

Zkušební verze Warmongeru pro PhysX v srpnu

24. 6. 2007 10:10 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Kvapem utíkající mračna a krásné bouřky posledních dnů nebudou nic v porovnání s chystanou first-person střílečkou Warmonger s plně zničitelným prostředím a pokročilou grafikou.

Vývojáři z NetDevil chtějí v srpnu vydat zdarma na internetu zkušební verzi se čtyřmi multiplayerovými a jedním tréninkovým levelem, které budete moci hrát v osmi lidech na síti či proti počítačem ovládaným botům.

První mapa se bude odehrávat na zruinovém parkovišti, kde budete mít možnost zničit celé schodiště a odříznout tak vaše nepřátele od jedné z cest. Kromě základní zbraně, podobou připomínající kombinaci hasáku a lékařského nástroje, bude dále na výběr z pistolí, samopalu a granátometu v jednom, raketometu s hledáčkem a rotačního kulometu, který bude v druhém módu fungovat jako štít před nepřátelskou palbou. Právě rotační kulomet nadělá nejvíce škody v další úrovni, zasazené do prostředí podzemní dráhy, přičemž kulky zde zanechají stopy v dlaždicích na zdech. Ve dvou zbývajících úrovních se pak podíváte do stoky a města s několika zničitelnými budovami.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Warmonger poběží na Unreal Engine 3 a bude vyžadovat grafickou kartu s podporou AGEIA PhysX. Zdali bude alespoň nějaký level spustitelný i bez akcelerátoru pro fyziku - tak jako to umožnila nedávná střílečka CellFactor Revolution se stejným modelem šíření a se stejnou snahou o propagaci PhysX - se zatím vůbec nehovoří, spíš tedy nikoli, jelikož hra je pro něj kompletně navržena. Vysoké hardwarové nároky hráče odmění řadou drobných efektů, třeba prachem věrohodně poletujícím ve větru. V budoucnu by rádi autoři přeměnili současnou podobu Warmongera do masivně multiplayerové střílečky.
zdroj: FiringSquad

levis

Nejnovější články