Vyšlo nezávislé RPG Avadon 3: The Warborn, kde jste soudcem a katem zároveň
zdroj: tisková zpráva

Vyšlo nezávislé RPG Avadon 3: The Warborn, kde jste soudcem a katem zároveň

16. 9. 2016 17:28 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Nezávislá hardcore RPG série Avadon cílí na velmi specifickou skupinu hráčů, kterým absolutně nevadí zastaralá grafika nebo animace a kteří jsou schopní se bez problémů prokousávat horami textu a dialogů. Zpráva, že vyšel poslední díl trilogie jménem Avadon 3: The Warborn, tím pádem určitě nevzbudí v hráčské komunitě masové nadšení. Ale pro některé z vás by to mohla být jedna z nejdůležitějších novinek posledních let. 

Sága se nachýlila ke konci a v banku je víc žetonů, než kdykoliv předtím, protože veškerý řád se hroutí. Jste služebníkem Černé pevnosti Avadon - špionem, válečníkem, soudcem i popravčím. Ve svých rukou třímáte téměř neomezenou moc, kterou byste měli používat k ochraně obyvatelstva. Jenže tenhle úkol máte poněkud ztížen skutečností, že na říši ze všech stran útočí barbarské a démonické armády odhodlané zničit naprosto všechno. Hlavně tedy vás a vaši milovanou pevnost. 

Otázka je, jak tohle všechno vyřešit. Pokud budete dostatečně drsní a nemilosrdní, možná se vám podaří invazní vojska zahnat. Nebo už máte systému taky plné zuby a raději nájezdníkům pomůžete? Naprosto legitimní možností je taky myslet jen sami na sebe a pěkně se v celém tom zmatku co nejvíc obohatit. K dosažení vašich cílů vám poslouží nejen dialogy, ale také tahové souboje, ve kterých využijete i své společníky. Nahrabete si zkušenosti, předměty, a tak dále - prostě klasická oldschool RPG záležitost. Což ale v dnešní době není zas taková samozřejmost. 

Asi k tomu není moc co dodat, že? Fanouškům série není třeba vydání připomínat, a vy ostatní jste se k tomuhle odstavci možná ani nedočetli. Ale pokud ano, a pokud jste zrovna ve štědré náladě, díky které se vám chce dát šanci indie vývojářům s titulem, kterému jsou nějaké AAA produkční kvality opravdu ukradené, Avadon 3: The Warborn se právě nachází na Steamu s desetiprocentní slevou. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články