Vyšla akční řežba Furi, na PS4 je zdarma v rámci PS Plus
zdroj: tisková zpráva

Vyšla akční řežba Furi, na PS4 je zdarma v rámci PS Plus

7. 7. 2016 12:42 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Myšlenka hry postavené na soubojích s bossy není zcela nová, ale příliš mnoho takových titulů není. Dalším, kdo se o vytvoření zábavné hratelnosti, kde jde jen o velké soupeře, s nimiž se budete potýkat mnoho minut, je akční Furi. Ta před dvěma dny dorazila na PC a PS4 a právě na druhé zmiňované platformě zamířila rovnou mezi hry zdarma v rámci PS Plus. Tam zůstane do 2. srpna a pak bude k dispozici za standardní cenu.

Akční pojetí Furi od francouzských The Game Bakers sice vzdává hold sérii Devil May Cry a hrám od Platinum Games, ale nakonec jde svojí vlastní cestou. Výsledkem je tak svižná arkáda se dvěma základními bojovými styly (na výběr je mezi šermířem a střelcem), ve které se během soubojů nezastavíte a adrenalin vám pumpuje v žilách až do pádu nepřítele - a nebo vašeho.

Za designem vašich protivníků stojí Takaši Okazaki, tvůrce Afro Samuraie. Příběh sám přitom není nijak objevný, hlavní hrdina se prostě snaží uniknout ze světa, který je zároveň vězením, přičemž v cestě mu stojí série mocných protivníků.

Krom čerstvého launch traileru si nenechte ujít ani předchozí dvacetiminutovou ukázku přímo ze hry. V té můžete vidět jeden z nejtěžších soubojů, který designérovi hry trval bez jediného zaškobrtnutí celých deset minut.

PC verze vás stojí na Steamu 25 eur s tím, přičemž si můžete dodatečně koupit i soundtrack od francouzského hudebníka pracujícího pod jménem Carpenter Brut. 22 skladeb vyjde na 15 eur a koupit jej můžete zde.

zdroj: Archiv

Nejnovější články