Vychází bojovka NieR: Automata, podívejte se na půlhodinu ze hry
zdroj: tisková zpráva

Vychází bojovka NieR: Automata, podívejte se na půlhodinu ze hry

7. 3. 2017 10:48 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Akční RPG Nier: Automata od zkušeného studia Platinum Games vychází v Evropě 10. března, tedy alespoň na PlayStation 4. Datum vydání PC verze bylo prozatím neznámé, ale teď se konečně potvrdilo, že pokračování sedm let staré bojovky Nier na Steam dorazí 17. března. Na všechno to rozkrajování robotů nadměrně velikým obouručákem se můžete navnadit pomocí půlhodinových záběrů z hraní, které najdete níže.

Nier: Automata pojednává o světě ovládnutém zabijáckými stroji, v němž pro lidskou rasu není místo. To ale můžete změnit vy, androidka 2B, která je spolu se svou bojovou jednotkou poslána na Zemi ničit nepřátele lidstva ukrytého v základnách na Měsíci. Čekejte tedy hodně efektního sekání, ničivých komb, útoků z dálky a obrovitánských mechanických oponentů. Nevěříte? Koukněte na video.

zdroj: Archiv

Že by bylo vaše okolí nějak zvlášť příjemným místem, to se tedy říct nedá. Chápu, že se jedná o postapokalyptický svět, ale převládající tlumené šedé, zelené a hnědé barvy ve mně vzbuzují chuť vzít pár lístečků z Flower a všechno kolem sebe přebarvit do pastelových odstínů. Na druhou stranu je pravda, že tón je podmíněný spíš dávno opuštěnými, polorozbořenými panelákovými komplexy než hezoučkou přírodou, kam byste si zašli na piknik. V Platinum asi vědí, co dělají.

Tak tedy PS4 verze 10. března, PC verze 17. března, obojí za 60 euro. 

Nejnovější články