V krvavé střílečce Not a Hero rozjíždíte politickou kariéru králíka z budoucnosti
zdroj: tisková zpráva

V krvavé střílečce Not a Hero rozjíždíte politickou kariéru králíka z budoucnosti

19. 2. 2015 19:00 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tvůrci povedené skejťácké arkády OlliOlli připomínají svůj další titul Not a Hero prostřednictvím poněkud ujeté ukázky a zároveň oznamují, že hra vyjde na 7. května pro PC, PS4 a PS Vita. A proč se vůbec o Not a Hero zajímat? Jde o akční plošinovkou, co si v rychlosti rozhodně nezadá právě s OlliOllili. Ke svižné hratelnosti však autoři přidávají něco navíc - značnou dávku násilí a politický podtext. Mottem hry totiž je: Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek. A nemyslí se tím nic menšího než obrovská míra násilí. Účel však světí prostředky a veškeré morbidnosti ve hře páchané míří na vyvrhele společnosti jen proto, abychom pomohli rozjet politickou kariéru fialového králíka z budoucnosti jménem BunnyLord. Kdepak, Not a Hero není ordinérní hra.

Jakkoli to celé zní ujetě, hře nelze upřít originalitu, krásně vyvedené komiksové násilí, rychlost a především vtip. Titulu týmu Roll7 se ujal vydavatel Devolver Digital a jeho šéf Fork Parker (v nadsázce!) tvrdí, že tvůrci za pomocí průzkumu trhu zjistili, co přesně hráči chtějí. A světe div se, je to prý indie hra kombinující nekontrolované násilí vedené antropomorfním králíkem z budoucnosti. Někdo zkrátka přebral, obavy však nejsou na místě. Mrkněte na trailer a sdílejte svůj názor na tuto zasazením a příběhem poněkud nekonvenční akci.

zdroj: Archiv

Not a Hero vyjde 7. května na PS Vita, PlayStation 4 a na PC. Již brzy tak zjistíme, zač je toho loket v této do 2,5D světa zasazené plošinovce. Vedle toho také například uvidíme, nakolik se dá v tomto žánru uplatnit krytí.

Nejnovější články