V ČR a SR vyšla mobilní verze dungeonu Brány Skeldalu 3: Sedm mágů
zdroj: tisková zpráva

V ČR a SR vyšla mobilní verze dungeonu Brány Skeldalu 3: Sedm mágů

1. 3. 2016 19:35 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Necelých osmnáct let od vydání prvního a čtrnáct od vydání druhého (spíše adventurního) dílu série Brány Skeldalu vychází díl třetí s podtitulem Sedm mágů. Fanoušky hlavně prvního dílu série očekávaný dungeon je prozatím k mání pro Android a iOS platformy jenom v ČR a SR, mezinárodně bude dostupný na mobilních platformách od 15. března, kdy také na Steamu vyjde v early access režimu rozpracovaná PC verze.

Vydat hru pro tuzemské hráče o dva týdny dříve před zbytkem světa je na jednu stranu hezké gesto, ale předpokládám, že to navíc tvůrcům pomůže odhalit před globálním vydáním poslední chybky a bugy. Zatím jsme stejně na žádné závažné během hraní Android verze na Shieldu neobjevili, čili si troufneme říci, že s optimalizací je na tom Sedm mágů docela dobře. Hlavně je na tom ale třetí díl v populární sérii dobře po stránce zábavnosti.

zdroj: youtube.com

Pravda, texty mohou občas působit úsměvně, ale jindy jsou skutečně vtipné. Podstatné jsou ale v případě dungeonu jiné kvality – zábavné hádanky, propracované souboje a zajímavý svět k prozkoumávání. A ve všech těchto aspektech si zatím Sedm mágů vede více než dobře. Ostatně, brzy se o tom dočtete v naší recenzi. Mezitím se podívejte na trailer, případně se mrkněte na produktové stránky hry na Google Play či Appstore.

Nejnovější články