Update - CoD: Elite prý na PC bude, zní kvapně z Activisionu
zdroj: tisková zpráva

Update - CoD: Elite prý na PC bude, zní kvapně z Activisionu

16. 11. 2011 12:10 | Novinky | autor: levis |

Včerejší zpráva o tom, že se sociálně-analytická platforma Call of Duty: Elite možná na PC...

Včerejší zpráva o tom, že se sociálně-analytická platforma Call of Duty: Elite možná na PC vůbec neobjeví, byla pořádnou ranou pro hráče Modern Warfare 3, tak i pro celkové PR Activision, která do propagace nacpala spoustu peněz a úsilí. Nyní se po menší bouři, která se přehnala fóry, urychleně objevují uklidňující slova.

„Špatně jsme se vyjádřili. Cílem vždy bylo přivést Elite na PC. Nicméně, stále se rozhodujeme, kdy bude nejvhodnější tuto free službu spustit, takže čekejte na další zprávy“. To nezní moc sebe jistě a je to poněkud zamotaná a podivná záležitost. Na konzolích už služba funguje, i když se o plynulosti a stabilitě hovořit nedá. Vývojáři z Beachhead prý ale pracují dnem i nocí a vydávají jeden update za druhým. Vzhledem ke slibům, i přes fakt, že základní verze byla zadarmo, se spousta PC hráčů může cítit být poněkud opomenuta. Otázkou je, jak moc nestabilní z hlediska bezpečnosti se Elite na PC zdá tvůrcům být, že ji nechtějí pustit.

Původní zpráva  (18:11, 15.11.)- Tak tohle je poměrně zásadní obrat pro ty, co vzhlíželi ke komunitní službě CoD: Elite na PC. Na Call of Duty: Elite twitteru se objevila zpráva, že se na vývoji služby jako takové dále pracuje, ale "nemůžeme slíbit, kdy nebo zda vůbec vyjde také pro PC". Poté, co byla PC verze Elite nedávno odložena, je to první varovný signál, že by se tato služba mohla osobním počítačům dočista vyhnout.

Přitom sám odklad vypadal poměrně nevinně: vývojáři z Beachhead jen chtěli víc času na to, aby PC verzi Elite dostatečně zabezpečili, zajistili centrální server a mohli si být jistí, že ceny v turnajích či přední místa v žebříčcích nepřipadnou cheaterům a hackerům. Na obou konzolích už služba běží, ačkoliv se již stihla sesypat při návalu nově se registrujících majitelů Modern Warfare 3. Za problémy s konektiviou dostali všichni majitelé prémiového účtu jeden měsíc zdarma.



Nejnovější články