Uncharted: The Lost Legacy vás pošle hledat Ganéšův kel koncem srpna
zdroj: Vlastní foto autora

Uncharted: The Lost Legacy vás pošle hledat Ganéšův kel koncem srpna

12. 4. 2017 12:41 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv Nathan Drake už pověsil svou kariéru dobrodruha na hřebík, série Uncharted nekončí. V srpnu, přesně 23., se série vrátí v samostatné hře Uncharted: The Lost Legacy. Její hlavní hrdinkou bude Chloe Frazer a na cestě za hledáním ztraceného klu indického boha Ganéši ji bude doprovázet Nadine, která s ní rozhodně není povahově moc kompatibilní, jak nedávno psal Adam.

Jak Ganéša o kel přišel, vám vysvětlí obě hrdinky v novém klipu ze hry, kde můžete obdivovat schopnosti a technologie Naughty Dog. Jak ostatně naznačuje video, obsahem nebude jen akce a dekódování prastarých indicií, ale také exkurze do životů obou protagonistek. Na tom Uncharted vždy z části stavěla, bez příběhového zasazení a dobré práce s postavami by byla série poloviční.

Uncharted: The Lost Legacy nebude na druhou stranu dlouhá jako klasické hry ze série, očekávejte kratší, ale zase propracovaný zážitek. Pokud jste si navíc pořídili Deluxe edici Uncharted 4, Explorer’s Pack nebo Triple Pack, dostanete příběh Chloe a Nadine zdarma v den vydání.

zdroj: Archiv

Nejnovější články