Tvůrci Stasis vydávají zdarma izometrický horor Cayne
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Stasis vydávají zdarma izometrický horor Cayne

23. 1. 2017 15:54 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

„Pojďte se proletět na vesmírné lodi! Celá posádka je mrtvá! Všude je krev! Nepopsatelná hrůza vám chce z břicha vyrvat vaše nenarozené dítě! A to všechno je zcela zdarma!“ Marketingové slogany pro izometrickou point-and-click adventuru Cayne se píšou úplně samy. Studio The Brotherhood zodpovědné za povedený horor Stasis znovu navštěvuje svůj svět odporných vetřelců, a tentokrát za to ani nechce dostat zaplaceno. Tady něco nehraje. Kde je ten háček, vývojáři? Kde je? Tak kde?!

Zdá se, že nikde, tedy pokud nechováte iracionální nenávist k HD prostředí, animovaným filmečkům, profesionálním hercům nebo klasickým hádankám založeným na využívání a kombinaci předmětů. Vývojáři z The Brotherhood vám tohle všechno nabídnou už zítra v naději, že se zároveň podíváte na kickstarterovou kampaň jejich příštího komerčního projektu, další izometrické adventury Beautiful Desolation, kterou spustí v úterý. Ta se z krví pocákaných vesmírných kocábek přesune do poněkud pozitivnějšího postapokalypického světa plného podivuhodných technologií a úžasných zvířat.

zdroj: Archiv

Pokud máte chuť na špetku těhotenského psycha nebo byste rádi přispěli talentovaným vývojářům na jejich další projekt, určitě se zítra podívejte na Steam a Kickstarter. Oba projekty jsou pozoruhodným ohlédnutím za kořeny žánru, a zvlášť rané záběry z Beautiful Desolation jsou docela omračující. Po jejich zhlédnutí si konečně uvědomíte, jak moc vám ve hrách chyběla stáda divných zmutovaných žiraf.

zdroj: Archiv

Nejnovější články