Trpaslík Boindil z The Dwarves má dvě sekery a divokou povahu
zdroj: tisková zpráva

Trpaslík Boindil z The Dwarves má dvě sekery a divokou povahu

10. 11. 2016 16:15 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

S patnácti trpaslíky budete moci překonávat překážky a nástrahy akčního RPG The Dwarves, které se inspirovalo knižní sérií Markuse Heitze. Jedním z nich bude i Boidil, sveřepý válečník, kterého představilo nové video tvůrců z King Art Games. Pro Boidila jsou nejdůležitější jeho sekery, s nimiž může rozpoutat doslova bouři, kdy kolem jen odletují kusy orků. Tedy obrazně řečeno, hra zatím nevypadá, že by zvládala ukázat takové detaily a co do animací má ještě co dohánět.

Nicméně je jasné, že Boindil bude vždy na čele vaší ofenzívy. Kromě toho, že se svými sekerami dokáže opravdové divy, dokáže se skokem dostat i na zdánlivě nedostupná místa a ti otravní lučištníci, kteří vás otravovali, najednou musí řešit co udělat s rozzuřeným trpaslíkem. Což plně odpovídá jeho pasivní schopnosti, která jej může proměnit v berserkera, který rozdává větší poškození, ale nemůžete jej ovládat.

Poslední schopností je Oink, Oink, což je de facto „útok“, který mají všichni pořádní tanci z onlinovek a týmových RPG. Boindil na sebe přiláká pozornost okolních nepřátel a trochu se vyléčí. Jak můžete vidět z videa, The Dwarves jsou primárně akční RPG, v němž půjde o rychlou orientaci v situaci a co nejefektivnější využívání speciálních schopností vaší zvolené party trpaslíků. Se všemi patnácti totiž na bojiště nebudete moci, vždy si musíte vybrat kvarteto, které se k sobě pokud možno hodí. The Dwarves vyjdou do pár odkladech 1. prosince na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články