The Aquatic Adventure of the Last Human evokuje Dvacet tisíc mil pod mořem
zdroj: tisková zpráva

The Aquatic Adventure of the Last Human evokuje Dvacet tisíc mil pod mořem

14. 1. 2016 11:22 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Vývojářské studio o dvou mužích a se slovní hříčkou v názvu, Y/CJ/Y, představuje svůj druhý nezávislý titul – dobrodružnou a pod hladinu moře zasazenou akční adventuru The Aquatic Adventure of the Last Human, která skoro jako by vypadla z románu Julese Verna. V roli posledního žijícího člověka budou moci hráči od 19. ledna prozkoumávat náš svět, jenž se vlivem oteplování za pár set let v budoucnosti ponoří pod hladinu oceánů. 

Na malou chvíli se zdálo, že by záchrana přeci jen mohla přijít. Několik ponorek se vydalo na nebezpečnou misi červí dírou ve snaze najít nové světy, ovšem když se v jedné z nich hráči vrátí, zjistí, že uplynuly miliony let a lidstvo je již dávno minulostí.

The Aquatic Adventure of the Last Human tedy bude pátráním po tom, co se vlastně stalo a také to, jaký vliv má lidská konání na životní prostředí. Že nepůjde o titul ryze explorativní a nenásilný již našeptává avizovaná přítomnost prémiové edice, která bude mimo dalších bonusů obsahovat i digitální mapu s vyznačenými lokacemi bossů – hráči se prý dočkají řady nečekaných setkání, z nichž ne všechna budou mít přátelský charakter.

Vedle přiloženého traileru se můžete podívat také na server Itch.io, kde si můžete vyzkoušet demoverzi tohoto podmořského dobrodružství i zmíněný minulý titul autorů. Zavítat můžete také na Steam, kde bude hra za pár dní dostupná, a konečně i na oficiální stránku nabízející další vhled do světa ponuré a pod hladinu ponořené budoucnosti.

zdroj: Archiv

Nejnovější články