Středověká bojovka For Honor ohlašuje dnešní vydání novým trailerem
zdroj: tisková zpráva

Středověká bojovka For Honor ohlašuje dnešní vydání novým trailerem

14. 2. 2017 11:59 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

A je to tady. Nejabsurdnější bitva středověku může začít. Samurajové, evropští rytíři a nabušení Vikingové konečně naplno rozjedou krvavou lázeň v boji o čest a slávu, protože dnes po sérii testování vychází šermířská bojovka For Honor. A jak velí rytířské mravy, vydání je doprovázeno patřičně epickým launch trailerem plným sekání, válečných strojů, anachronistické muziky a jednoho rozzuřeného slona.

Z nového videa se toho upřímně řečeno zas tak moc nedozvíte. Lidi do sebe mlátí sekerami, obouručáky a katanami, občas k tomu utrousí nějakou drsnou hlášku, procházejí se ve slow-motionu zády k explozím a hořícím budovám… Je ale pravda, že mela do železa zakutých těl přelévajících se ze strany na stranu v rytmu boje je pořád ještě uchvacující, stejně jako uvěřitelně těžkopádné animace postav, z nichž je vidět, že nad hlavu nezvedají suchou větvičku, ale pěkných pár kilo kalené oceli.

 

Ponechme na chvíli stranou průmyslově vyráběné marketingové materiály. Nejdůležitější (byť nepříliš překvapivou) informací je fakt, že For Honor si můžete pořídit na Xbox One, PlayStation 4 i na PC, a to za tradiční tříáčkovou cenu 60 euro. Pokud například díky betatestu už víte, že se téhle hry jen tak nenabažíte, v nabídce je i zlatá edice za rovnou stovku, v níž se nachází ještě Season Pass a pár kosmetických doplňků pro fajnšmekry.

Nejnovější články