Smrt a metalová hudba na každém kroku - vychází 2D rubačka Slain!
zdroj: tisková zpráva

Smrt a metalová hudba na každém kroku - vychází 2D rubačka Slain!

24. 3. 2016 16:38 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Naposledy jsme v souvislosti se svéráznou variací na Castlevanii s názvem Slain! psali, že je natolik těžká, až ji autoři museli začít předělávat. Přesněji řečeno, v době psaní článku prý nikdo z testerů nebyl schopný hru dokončit. Jak se ale zdá, snížení obtížnosti proběhlo celkem rychle, čili se můžete už nyní pustit do rubání démonů a monster v této pěkně vypadající metalové rubačce, jejíž hlavní hrdina se jmenuje příznačně – Bathoryn. Proč příznačně, protože existuje legendární kapela Bathory atd. Ale od té jste určitě něco slyšeli...

Celkem na vás ve Slain! čeká šest různých věží s bossáky, které musíte zlikvidovat jednou ze tří zbraní, jež má Bathoryn k dispozici. Každá ze zbraní je vhodná na jiné typy nepřátel, má odlišná komba a vyžaduje jiné načasování. Ostatně, načasování bude ve Slain! potřebné, protože kromě monster vám budou v cestě stát nejrůznější pasti i hádanky a nezvládnutí jakékoliv této složky znamená jediné – Bathoryn zemře.

Kromě akční hratelnosti a výrazné stylizace Slain! sází i na metalový hudební doprovod od Curta Victora Bryanta, bývalého člena rovněž legendární skupiny Celtic Frost. Hra na Steamu zatím není k zakoupení, ale během dneška už vás pozve do své temné, krvavé a nemilosrdné náruče.

zdroj: youtube.com

Nejnovější články