Skákačka Oddworld: New 'N' Tasty přiběhne na PC koncem února
zdroj: tisková zpráva

Skákačka Oddworld: New 'N' Tasty přiběhne na PC koncem února

15. 1. 2015 15:59 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Také vám přijde, že jsme tu už jednou podobný titulek měli? Ale ano, vždyť Oddworld: New 'N' Tasty jakožto remake Oddworld: Abe's Oddyseey vyšel už loni v létě. Tehdy to ale bylo pouze pro PlayStation 4. Nasbíral zde velmi pěkná hodnocení, vydání pro další zacílené platformy, od Wii U přes Xbox až po PC, ovšem přesto zůstávalo ve hvězdách. Nyní se vývojáři z Oddworld Inhabitants pochlubili plánem na vydání verze i pro PC, přesněji 25. února a přidali i detaily ohledně novinek v této verzi.

Mezi ně bude patřit možnost poštelovat si grafiku a detailně nastavit ovládání na klávesnici, stále však půjde titul hrát i s pomocí gamepadu. Novinkou oproti původní hře naopak bude integrace s online komunitními prvky, jmenovitě žebříčky a jim podobné statistiky pro milovníky prolézání se čísly. Důvodem odkladu bylo podle říjnového vyjádření studia optimalizování hry pro jiné platformy. Na konzolích šlo o optimalizaci výkonu kvůli velkým levelům, u PC pak zase rozšíření možností úpravy hry k obrazu a počítači svému. 

Krom PC s Windows na konci února dorazí Abe i na Linux a OS X. Vydání pro PlayStation 3 a Xbox One je potom předběžně naplánovanáno na letošní březen. Co se týče Wii U a PS Vita však vývojáři stále mlčí jako hrob.

zdroj: Archiv

Nejnovější články