Šílené video má dokázat, že Not a Hero opravdu není normální akční hra
zdroj: tisková zpráva

Šílené video má dokázat, že Not a Hero opravdu není normální akční hra

14. 5. 2015 18:18 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Z předchozích článků o 2,5D střílečce Not a Hero je zřejmé, že v mnoha ohledech nejde o klasickou hru s tradičním námětem a milionkrát zažitou hratelností. V prvé řadě jde totiž o hru překvapivě taktickou, v druhé řadě i přesto rychlou, zatímco v řadě třetí je schválně přehnaně krvavá a po všech stránkách bláznivá. Skoro až na hranici příčetnosti. Kdo vyzkoušel demoverzi, jak jsem nedávno nabádal, moc dobře to ví a možná už hraje i plnou verzi, co dnes vyšla. Ostatní si mohou výše zmíněnou charakteristiku Not a Hero bod po bodu potvrdit na záběrech následujícího videa, které je ŠÍLENÉ.

Vím, vím, za šílené lze označit lecjakou hru v rámci bohaté nabídky AAA i indie produkce, třeba i některé momenty v GTA V. Ale podívejte se na video a uznejte sami, že tohle je zkrátka jiná liga. A myslím tím nejenom samotné video, ale i hru, ke které mě ovšem netáhne ani tak skvadra ujetých akčních hrdinů a bohatá nabídka hlavních a vedlejších misí i náhodně generovaných úkolů, ale hlavně styl akce. Na poměry 2D plošinovky s polovinou třetího rozměru navíc mi přijde škála bojových mechanik a interakcí neuvěřitelně rozsáhlá. A hned po uzávěrce Levelu se o tom hodlám přesvědčit na vlastní oči. Snad mi ze všech těch bizarních situací nevypadnou ty moje...

zdroj: Archiv

PC verze Not a Hero je za 13 euro k mání na Steamu, GOGu a Humble Bundle. V průběhu roku pak vyjdou ještě verze hry pro PS Vita a PS4.

Nejnovější články