Season Pass k Watch Dogs 2 obsahuje nové mise, kooperativní módy i kosmetické předměty
zdroj: tisková zpráva

Season Pass k Watch Dogs 2 obsahuje nové mise, kooperativní módy i kosmetické předměty

3. 11. 2016 10:28 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

I u Watch Dogs 2 zahrnuje season pass jako obvykle mix DLC všeho druhu a všechna souhrnně představuje nové video a doplňující tisková zpráva. Ta hned na začátku zmiňuje, že všechna DLC vyjdou s měsíční časovou exkluzivitou a PlayStation 4 a poté dorazí i na Xbox One a PC. Samotný season pass je buď zahrnutý v Gold edici a nebo si jej můžete koupit za částku odpovídající cca 900 korun (30 liber, respektive 40 dolarů).

První DLC balíček T-Bone Content Bundle nese jméno hackera Raymonda T-Bone Kenneye. Dostanete v něm jeho notně „vytuněný“ truck, jeho notně přepálený outfit (i když v konkurenci místních hackerů působí ještě příčetně) a především Mayhem, což je nová obtížnost pro kooperativní mód. Hráči v ní budou čelit novému typu nepřátel se silnými zbraněmi. Balíček vyjde 13. prosince na PS4 a o měsíc později na další platformy.

Druhé DLC se jmenuje Human Conditions a představuje ryze příběhové rozšíření. Trojice příběhů nabídne několik hodin hraní, kdy s Marcusem odkrýváte obrovský skandál v medicínské a farmaceutické sféře. Představí se i nové kooperativní mise a nový nepřítel Jammer, který je specializovaný na lov hakcerů, tedy vás. Human Conditions se představí na jaře příštího roku.

zdroj: Archiv

No Compromise je název třetího balíčku, v jehož rámci se střetnete s ruskou mafií operující na území San Francisca. Společně s tímto příběhovým scénářem vyjde i nový kooperativní mód Showd0wn. Datum vydání je opět rámcově jaro příštího roku.

V rámci Season Passu pak vyjdou i dva malé balíčky – Psychedelic Pack (hned v den vydání), kde najdete nový vzhled Marcusova oblečení, drona, zbraní a vozu. Root Access Bundle vyjde v zimě a kromě další porce kosmetických úprav v něm bude i jedna příběhová mise Zodiac Killer. Každopádně, ještě čekáme na vydání samotné Watch Dogs 2. K tomu dojde na PS4 a Xbox One 15. listopadu a na PC 29. listopadu.

Nejnovější články