Sci-fi strategie Tharsis vás při misi na Mars donutí sníst i svého kolegu
zdroj: tisková zpráva

Sci-fi strategie Tharsis vás při misi na Mars donutí sníst i svého kolegu

11. 1. 2016 16:27 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Zítra na Steamu a na PS4 vychází Tharsis, vesmírná tahová strategie a simulace, ve které se hráči vtělí do role velitele expedice na Mars. Nepůjde však o plnění obyčejných misí, ale o ty nejhorší možné situace a scénáře, pokud možno rovnou katastrofické. Tharsis totiž, jak trefně připomíná oficiální stránka i aktuální trailer, obsahuje také kanibalismus.

V této simulaci zkrátka dojde na nejhorší a nejednou tak může nastat moment, kdy k ruce přijde i končetina druha, kterému jste až doposud nemohli přijít na chuť. Tharsis je totiž simulací mise na Mars, a jak známe ze stříbrného plátna i z řady knih se sci-fi tématikou, tak během takové pouti se bohužel může pokazit opravdu ledacos.

Jak se s takovými situacemi mohou hráči již od zítra vypořádávat, to již představuje následující ukázka, jež nese přízvisko tutoriálu a jež zároveň potenciálním hráčům představuje jednotlivé prvky hratelnosti, HUDu, ale i to, jaká nebezpečí lze ve hře očekávat.

Že jich nebude málo, to již napovídá základní premisa této tahové strategie – lidstvo uslyšelo podivný signál z Marsu a jalo se jej zkoumat. Ve světě Tharsis však technologie ještě nejsou na takové úrovni, abychom toto zvládli bez jakýchkoli chyb a netrvá dlouho a posádka se ocitne ve vesmíru zcela sama. Jelikož se při cestě nalézal roj drobných meteoritů, tak svému osudu budou tito odvážlivci čelit ve značně poškozeném plavidle. Hodně štěstí a dobrou chuť.

zdroj: Archiv

Nejnovější články