Psychedelický Dream vás zve koncem července na průzkum říše snů
zdroj: tisková zpráva

Psychedelický Dream vás zve koncem července na průzkum říše snů

21. 7. 2015 11:50 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

HyperSloth je příhodně pojmenované vývojářské studio, jež stojí za námi dnes představeným titulem Dream. V tom se hráči vydají do říše snové vyhledávat odpovědi na otázky, jež se během našich životů a především mimo spánek vyrojí. Hra je již dva roky dostupná v rámci služby Early Access na Steamu, nově vydaný trailer však láká do finální verze říše snové – Dream totiž vychází na PC 31. července.

Ve hře se hráči podívají do role Howarda Phillipse a navštíví jeho sny. Ty jsou zároveň inspirované skutečnými sny vývojářů (kteří jsou prozatím pouze tři), což jen probouzí otázky, na čem to vlastně jedou – trailer i obrázky okolo ukazují skutečně psychedelický zážitek zasazený do nereálných světů. Příběh by však měl mít skutečnou hloubku a měl by především zaujmout hrou na citlivou notu – Phillips se do alternativní reality vydává po smrti blízkého člověka.

Cílem je pak hlavní postavě pomoci k návratu do reality a do skutečného života – mnozí víme, že podobná situace nemusí být nejlehčí a zvládnout ji není procházkou růžovým sadem. Zapojit tak bude třeba důvtip a představivost s tím, že na hráče čekají mimo nelineárního vyprávění také volby, jež budou mít přímý vliv na to, jak hra ve finále dopadne.

Vedle několikera zakončení, hádanek a scén zcela nereálných pak na hráče čekají i noční můry a podobné jiné překážky a k tomu také nesmí chybět spousta překvapení a tajemství. Nyní už si ale nenechte ujít trailer a podívejte se sami na to, co Dream nabízí i nabídne. Pro bližší informace se můžete také podívat i na oficiální stránku hry.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články